Naarmate je verder komt in de zoektocht van WALL-E in Disney Dreamlight Valley, kun je uiteindelijk een muur raken (woordspeling zeker bedoeld). Om de missie Broken Memory te starten, moet je het vriendschapsniveau van WALL-E naar zes verhogen, Forest of Valor Biome ontgrendelen en een verborgen vereiste voltooien. Wat is die verborgen eis? Lees verder en kom erachter.

Hoe te voldoen aan de verborgen vereiste om WALL-E’s Broken Memory-zoektocht in Disney Dreamlight Valley te ontgrendelen

Vind de geheugenbol van WALL-E door kleine nachtdoorns te verwijderen.

Nadat je aan de eerste twee vereisten hebt voldaan om Broken Memory te ontgrendelen, verwijder dan zoveel mogelijk kleine nachtdoorns. Uiteindelijk zou je elektronische componenten in een groene geheugenbol moeten vinden, zoals hierboven te zien is. Pak het op en ga terug om er met WALL-E over te praten om de zoektocht te beginnen.

Zo voltooi je WALL-E’s Broken Memory-zoektocht in Disney Dreamlight Valley

Geef WALL-E de elektronische componenten en volg hem dan terug naar zijn huis om een ​​kapotte machine te vinden bij de zwarte blokjes aan de linkerkant. Het is de machine die je in een afvalkubus vond in zijn eerdere zoektocht The Compressed Garbage Incident. Ga terug naar het rijk van WALL-E en graaf rond totdat je een tweede elektronische component vindt. Breng dat terug naar hem. Nu hoef je alleen nog maar aan onderdelen te sleutelen. Ga naar je werktafel met 40 ijzererts en acht kolenerts om de 12 knutselonderdelen te maken die je nodig hebt. Gebruik dan die knutselonderdelen om F02937 M3 N07 te maken. Geef de gerepareerde machine terug aan WALL-E om de zoektocht te voltooien.

Meer hulp nodig met Disney Dreamlight Valley? Bekijk hoe je Eric in Dreamlight Valley kunt krijgen en hoe je je houweel kunt upgraden in Disney Dreamlight Valley hier bij Volsiz.

Geef een antwoord