Aanzienlijke Fortnite-kaartwijzigingen vinden voornamelijk plaats aan het begin van een nieuw seizoen, hoewel er ook regelmatig kleine aanpassingen worden gedaan aan het landschap van de Battle Royale om te passen bij de nieuwste lopende verhaallijn. The Imagined Order maakt momenteel een heropleving door nadat ze ondergronds zijn verbannen door The Seven, dus je zult zien dat hun aanwezigheid is toegenomen met verschillende nieuwe locaties die zijn gewijd aan hun activiteiten in Fortnite. Als je op zoek bent naar de recente eilandupdates, dan zijn hier de grootste Fortnite-kaartwijzigingen.

Fortnite-kaartoverzicht

Zoals je kunt zien op de volledige Fortnite-kaart hierboven, zijn er onlangs een paar wijzigingen doorgevoerd. Een van de belangrijkste updates is de aanwezigheid van rode en blauwe lijnen, om aan te geven welke ingesloten gebieden onder controle staan ​​van de Imagined Order (rood) en het Verzet (blauw), dus verwacht dat deze zich tijdens het seizoen zullen verplaatsen. Er zijn nu 16 benoemde locaties als volgt gemarkeerd op de kaart, met nieuwe of hernoemde POI’s vetgedrukt:

 • Kamp knuffelen
 • Chonker’s Speedway
 • Commando Grot
 • Appartement Canyon
 • Coney Crossroads
 • De dagelijkse bugel
 • het fort
 • Vettig bosje
 • De Joneses
 • LogJam Lumberyard
 • Rocky Reels
 • Heiligdom
 • Onbetrouwbare schachten
 • Slaperig geluid
 • Synapsstation
 • Gekantelde torens

Commando Grot

Covert Cavern is nu verder boven de grond uitgebreid om Command Cavern te worden, met een Airship-dok dat bovenop de berg is gebouwd. Als je aan boord van dat luchtschip klimt, kun je vechten tegen Huntmaster Saber, of de ondergrondse basis ingaan om het op te nemen tegen Gunnar.

het fort

Zoals te zien is tijdens de openingsfilm, is The Fortress een gigantisch boorvoertuig net ten zuidoosten van Command Cavern, waardoor dat hele gebied een solide bolwerk is voor de Imagined Order. Je kunt hier met Slone vechten, maar pas op als ze zich opsplitst in meerdere klonen die je allemaal aanvallen.

IO Luchtschepen

Boven elke POI die door de Imagined Order wordt bestuurd, vind je een IO-luchtschip, dat je kunt bereiken door de bevestigingsdraden op zijn plaats te ritsen. Er zijn daarboven verschillende IO-bewakers, maar je zult ook speciale kisten vinden met een verscheidenheid aan krachtige wapens die het de moeite waard maken om aan te vallen.

Synapsstation

Synapse Station is een nieuwe POI in de woestijn in het zuidwesten van het eiland en vertegenwoordigt de eerste terugslag van het verzet. Het hoofdgebouw is een werkplaats die een gepantserd gevechtsbusvoertuig ontwikkelt, waarvan je kunt verwachten dat het later in het seizoen bruikbaar zal zijn als er voldoende onderzoek is gefinancierd.

Fortnite-patchnotities  | Fortnite-tips  | Fortnite Creative-codes  | Fortnite 2FA Hoe cross-platform Fortnite-wedstrijden in te schakelen  | Hoe snel een level omhoog te gaan in Fortnite | Fortnite-startpakket | Fortnite-speurtochten | Fortnite-personages | Fortnite nieuwe wapens | Fortnite overwinningskroon | Fortnite-gebouw verwijderd | Hoe te sprinten in Fortnite | Fortnite-tanks | Fortnite Prowler | Fortnite-apparaat-uplink | Fortnite Omni-chips

Geef een antwoord