Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4 is gearriveerd en introduceert nieuwe wapens, onvervalste klassiekers en enkele zeer zeldzame versies van oude favorieten.

 

Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4 is gearriveerd en een mysterieuze chroomvloeistof verspreidt zich over het Battle Island. Zoals elk nieuw Fortnite- seizoen, brengt 4 ingrijpende veranderingen in de genrebepalende Battle Royale van Epic Games. Enkele van de meest opwindende van deze veranderingen zijn de nieuwe wapens en niet-gewelfde klassiekers waartoe spelers nu toegang hebben.

Er zijn twee nieuwe wapens in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4, beide met een chroomthema en met een zeer ongebruikelijke monteur. Bovendien zijn verschillende oude wapens niet gewelfd, waardoor spelers de kans krijgen om eerdere favorieten te herontdekken en nieuwe opties te verkennen.

De nieuwe wapens in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4

De twee nieuwe wapens in Fortnite Chapter 3 Seizoen 4 zijn de EvoChrome Shotgun en de EvoChrome Burst Rifle. Deze met chroom geïnfecteerde wapens hebben een unieke upgradefunctie die sinds de Sideways Rifle en Minigun niet meer in Fortnite is gezien. In plaats van Cube Monster Parts of Gold Bars nodig te hebben om te upgraden, hebben de nieuwe EvoChrome-wapens alleen schade nodig.

Spelers kunnen EvoChrome-wapens alleen vinden in Chrome Chests, een nieuw soort buitcontainer die vrij gemakkelijk te vinden is in elk gebied dat is aangetast door Chrome, zoals Cloudy Condos, Herald’s Sanctum, Lustrous Lagoon of Shimmering Shrine. Als alternatief kunnen spelers hun eigen Chrome-kisten maken door een Chrome Splash-item op een normale kist te gebruiken.

Alle EvoChrome-wapens beginnen op het zeldzaamheidsniveau Uncommon en zullen gestaag upgraden naarmate spelers schade toebrengen aan andere spelers, muren of vijandige NPC’s van Fortnite. Het hoogste niveau dat een EvoChrome-wapen kan bereiken, is Mythic, hoewel het nog niet bekend is hoeveel schade er nodig is om zo ver te komen.

De niet-gewelfde wapens in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4

Het arsenaal van Fortnite verandert elk seizoen drastisch, waarbij sommige wapens naar de Vault worden gestuurd en andere niet worden gewelfd. Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4 is geen uitzondering, en verschillende klassieke wapens zijn zowel niet gewelfd als geüpgraded:

  • Hefboom-actie jachtgeweer
  • Rapid-Fire SMG
  • Onderdrukt machinepistool
  • Hunter Bolt-Action Sniper

De Rapid-Fire SMG is niet alleen niet gewelfd, maar heeft nu een Mythic-kwaliteitsversie die alleen verkrijgbaar is bij Reality Saplings. Evenzo heeft de Prime Shotgun ook een nieuwe Mythic-versie die kan worden verkregen via Reality Saplings. Eindelijk is het Suppressed Submachine Gun teruggekeerd uit de Vault met een paar nieuwe zeldzaamheidsniveaus in Epic en Legendary, wat fans van de onopvallende SMG een reden geeft om het te blijven gebruiken naarmate wapens van een hoger niveau beschikbaar komen.

Fortnite is nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en mobiele apparaten.

Geef een antwoord