Een Spider-Gwen-outfit maakt zijn debuut in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4, en deze gids legt uit hoe spelers de skin aan hun kluisjes kunnen toevoegen.

 

Er is officieel een nieuw Fortnite- seizoen aan de gang, en dat betekent dat spelers verschillende nieuwe skins kunnen verkrijgen. Een van deze nieuwe skins is de Spider-Gwen-outfit, en het is misschien wel de meest opwindende van het stel. Inderdaad, veel fans zullen ongetwijfeld erg geïnteresseerd zijn in het transformeren naar Gwen Stacy in Fortnite, en deze gids bevat volledige details over hoe dat precies wordt gedaan.

Fortnite: Spider-Gwen-outfit krijgen

Om de Spider-Gwen-skin te verkrijgen, moeten spelers Fortnite ’s Chapter 3 Season 4 Battle Pass kopen. Dit kan gedaan worden door het tabblad “Battle Pass” te selecteren en op “Get the Battle Pass” te klikken. Fans kunnen twee opties overwegen. In het bijzonder kunnen spelers alleen de Battle Pass kopen voor 950 V-Bucks, wat ongeveer $ 7,99 kost, of ze kunnen de Battle Pass en 25 levels kopen voor 2.800 V-Bucks, die $ 19,99 kosten.

Ongeacht de optie die een fan uiteindelijk kiest, moeten ze hun aandacht richten op de Battle Pass-beloningen zodra ze hun aankoop hebben gedaan. Daarbij zullen Fortnite- spelers ontdekken dat er 100 beloningen zijn verdeeld over 10 pagina’s, en de Spider-Gwen-skin staat op de laatste. De positie van deze skin in de Battle Pass betekent dat fans er niet meteen toegang toe hebben, en ze zullen inderdaad elke beloning van de voorgaande negen pagina’s moeten ontgrendelen of level 90 moeten bereiken voordat de outfit kan worden gekocht.

Zodra een speler aan een van deze vereisten heeft voldaan, kan hij de Spider-Gwen-skin ontgrendelen met negen Battle Stars. Hoewel fans behoorlijk bekend moeten zijn met het proces van het verdienen van Battle Stars in Fortnite tegen de tijd dat ze dit punt bereiken, is het misschien de moeite waard om te vermelden dat het voltooien van de verschillende missies van de game een van de beste manieren is om eenvoudige XP te verdienen. Spelers die de Spider-Gwen-outfit willen claimen, wordt daarom geadviseerd om het tabblad Quest in de gaten te houden en uitdagingen aan te gaan zodra ze beschikbaar komen.

Merk op dat er een alternatieve stijl voor de Spider-Gwen-skin te vinden is tussen de Battle Pass-bonusbeloningen. In deze stijl verwijdert de Marvel-held haar masker en kunnen spelers het ontgrendelen door 105 Battle Pass-beloningen te claimen en vervolgens 15 Battle Stars uit te geven. Fans zullen ongetwijfeld serieus werk moeten verzetten als ze deze skin-stijl hopen te krijgen, en ze zouden er eerder vroeger dan later voor moeten gaan slijpen.

Fortnite is beschikbaar voor Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord