Soulstice is een spektakeljager die zich richt op twee zussen met buitengewone krachten, Briar en Lute. Elke zus brengt verschillende vaardigheden naar de tafel en ze werken in harmonie samen tijdens gevechten om het kwaad te verslaan. Een van de unieke vaardigheden van Lute is het Evocatieveld, dat objecten in het geestenrijk onthult en tijdelijk inhoud geeft. Met deze vaardigheid staat ze Briar toe om Cobalt Veins te vernietigen en vijanden in het geestenrijk te doden. Er is echter één lastige Cobalt Vein in Soulstice die problematisch kan zijn voor spelers, en we zijn hier om je te helpen deze te vernietigen.

Hoe bereik je de Cobalt Vein op de Ildenmere Bridge en vernietig je deze in Soulstice

Hoe vernietig je de lastige Cobalt Vein op Ildenmere Bridge?

Deze Cobalt Vein is te vinden in het level Echoes from the Past, in de Side Passageway-sectie van Ildenmere Bridge. Het wordt ontdekt direct na het verlaten van de kamer met een portaal dat een gevechtsuitdaging activeert. De Cobalt Vein verschijnt even in het gebied linksboven, maar als je omhoog springt om het te vernietigen, lijkt het alsof je niet hoog genoeg kunt springen. Dit kan je doen geloven dat je via een ander pad toegang kunt krijgen tot de Cobalt Vein, maar laat je niet misleiden.

Je kunt hoog genoeg springen om deze Cobalt Vein te vernietigen, maar het vereist nauwkeurige positionering. Ga eerst direct onder het zwevende kristal staan. Breng Briar dan iets dichter bij de camera. Activeer nu het Evocation Field en dubbelspring, en je kunt de Cobalt Vein met succes vernietigen. De camerahoek voor dit gedeelte maakt het moeilijk om te beoordelen waar u zich in de 3D-ruimte bevindt, wat leidt tot verwarring en frustratie. De camerahoek verandert echter regelmatig, dus maak je geen zorgen.

Ga voor meer Soulstice-gidsen naar Hoe maak je een luchtwandeling in Soulstice hier op Volsiz.

Geef een antwoord