Als je Return to Monkey Island hebt gespeeld, heb je je waarschijnlijk als Second Swabbie op het schip van LeChuck geklikt en geklikt. En als je dit leest, gaan we ervan uit dat je onze held Guybrush Threepwood ook hebt zien promoveren tot Eerste Swabbie. Maar nu het apeneiland-drankje geruïneerd is, is er nog veel te doen. Helaas wil de rest van de crew niet mee. Dus, hoe krijg je een unanieme stem over het schip van LeChuck in Return to Monkey Island?

Hoe je unaniem kunt stemmen over het schip van LeChuck in Return to Monkey Island Casual & Hard-modus

Klim in het kraaiennest en gebruik de verrekijker om te kijken wat er gebeurt op het schip van kapitein Maddison. Het lijkt erop dat ze een schedel nodig hebben, maar ze hebben het drankje. Je moet echter alle vijf de bemanningsleden overtuigen om hun stem te wijzigen en ermee in te stemmen om door te gaan naar Monkey Island.

Ondersteuning van Quartermaster Rose krijgen Casual & Hard-modus

Praat met haar om erachter te komen dat ze niet langer geïnspireerd is om LeChuck te volgen. Geef haar het inspirerende pamflet dat je in het ruim kunt vinden, en ze zal graag haar stem wijzigen.

Hoe u Flair Gorey’s stem kunt krijgen – Casual & Hard-modus

Ze wil haar walvismes, dat vastzit in Gullet die LeChuck overboord gooide. Klim terug naar de zijkant van het schip en daal af naar het roer. Gullet zit daar vast. Nu kun je het walvismes verwijderen en het terugbrengen naar Flair, om haar steun te krijgen.

Hoe Putra’s stem te krijgen – Casual & Hard-modus

De Chef stemt met Rose, dus haar stem is geen probleem. Je hebt haar echter nodig om een ​​Scorched Alaska te maken (zie hieronder) – en ze zal het niet doen totdat ze is gepromoveerd van Cook tot Chef. Praat met haar om een ​​kopie van haar promotieverzoek te krijgen en breng het naar LeChuck. Hij weigert te tekenen, in plaats daarvan geeft hij u het rapport van het eerste uitstrijkje om in te vullen. Je moet vijf rotzooi rond het schip loggen:

  1. Vettige patrijspoort in het ruim
  2. Kombuis afwassen
  3. Potion vlek bij de ketel
  4. Gullet, een puinhoop op het roer
  5. Ghost kippenvoer in het ruim

Er zijn nog meer problemen te melden, dus loop gewoon rond en schrijf er minstens vijf op om de lijst compleet te maken. Als je klaar bent, laat je Iron Rose het rapport paraferen. Combineer nu het promotieverzoek met de andere papieren die LeChuck moet ondertekenen. Breng de ondertekende promotie terug naar Putra, die nu je Scorched Alaska-schotel zal maken.

Hoe je Flambe’s stem kunt krijgen in Return to Monkey Island Casual mode

Nadat je met hem in het kraaiennest hebt gepraat, geef je Flambe Scorched Alaska. Zodra hij het opeet, zal hij je zijn stem beloven en bereid zijn je het moppenboek te lenen dat hij aan het lezen was. Je hebt het nodig voor Apple Bob.

Ondersteuning van Flambe krijgen in Return to Monkey Island Hard-modus

Volg de instructies voor de moeilijkheidsgraad Casual. Als je Scorched Alaska naar Flambe brengt, zal hij weigeren het te nemen omdat het niet pittig genoeg is. Benader het kanon van het schip en gebruik het mes op een gloeiende stok. Gebruik de stok om Scorched Alaska te verbranden. Breng het gerecht naar Flambe, hij zal je graag zijn stem geven.

Hoe je de stem van Apple Bob kunt krijgen in Return to Monkey Island Casual & Hard-modus

Apple Bob wil gewoon vermaakt worden, maar hij weet niet precies wat hij wil. Geef hem het moppenboek dat je van Flambe hebt gepakt, en hij belooft je ook zijn stem. Nu u de hele bemanning aan uw zijde heeft, begint u met het stemproces.

Vraag Quartermaster Rose om een ​​hertelling en ze zal je zeggen dat je iedereen moet verzamelen. Ga naar de rechterkant van het schip, ga de trap op en bel aan. De bemanningsleden zullen stemmen om het schip van Madison te volgen op weg naar Monkey Island. Nu, alles wat je nodig hebt is die kaart die LeChuck in zijn kapiteinsverblijf heeft.

Ben je op zoek naar meer over Monkey Island? Bekijk hoe het hintboek werkt in Return to Monkey Island op Volsiz.

Geef een antwoord