In Disney Dreamlight Valley moeten spelers verschillende unieke ingrediënten vinden om heerlijke recepten te bereiden. Je moet sommige van deze gerechten bereiden om verder te komen in questlines, en het vinden van de ingrediënten kan een zware klus zijn. Knoflook is een van de unieke ingrediënten in het spel en groeit alleen in het Forest of Valor. Spelers moeten dit bioom ontgrendelen met Dreamlight om knoflook uit het gebied te halen. Hier leest u hoe u knoflook kunt vinden in Disney Dreamlight Valley.

Waar vind je knoflook in Disney Dreamlight Valley?

Knoflook groeit alleen in het Forest of Valor in Disney Dreamlight Valley, en je moet dit bioom ontgrendelen met 3.000 Dreamlight. Als dat is gebeurd, moet je het gebied doorzoeken om kleine groene bladscheuten te vinden die van de grond kunnen worden geoogst. Knoflook groeit ondergronds, dus je krijgt het ingrediënt niet te zien. Zoek in plaats daarvan naar de lommerrijke scheuten in het Forest of Valor en oogst ze om knoflook te krijgen. Spelers kunnen ook knoflook consumeren om +135 energie te krijgen of het bij Goofy’s Stall verkopen voor 60 Star Coins. We raden ook aan om Goofy’s Stall te repareren, omdat je ingrediënten zoals uien, koolzaad, bosbessen en paprikazaden kunt kopen.

Spelers kunnen verschillende recepten bereiden, zoals Lemon Garlic Swordfish, Fish Creole, Arednellian Pickled Haring, Fish Pasta, Creamy Garlic Scallops, Potato Prei Soup, Lobster Roll, Steamed Fugu en vele andere gerechten met knoflook. Zodra je het ingrediënt hebt, ga je naar een fornuis en begin je met het bereiden van recepten waarvoor knoflook nodig is. Omdat het onder de categorie Specerijen en Kruiden valt, kunt u dit ingrediënt gebruiken om maaltijden te bereiden die met elke Spice kunnen worden bereid.

Vraag je je af hoe je vriendschap kunt vergroten in Dreamlight Valley? Bekijk Beste manieren om vriendschappen te ontwikkelen in Disney Dreamlight Valley op Volsiz.

Geef een antwoord