Lauv is lid van de Virtual Concert Club naast The Chainsmokers, Charli XCX en nog veel meer en is de nieuwste muzikale artiest die in de Roblox Metaverse stapt. Gepopulariseerd door zijn doorbraakhit “I Like Me Better” uit 2018, zal Lauv  op vrijdag 16 september 2022 om 18.00 uur enkele van zijn grootste nummers ten gehore brengen wanneer hij het virtuele State Farm Park-podium in iHeartLand: Music Tycoon betreedt. CT. Terwijl u op dit evenement wacht, kunt u onze korte handleiding hieronder bekijken en ontdekken hoe u de gratis iHeartRadio-koptelefoon claimt voor aanvang van de show!

Hoe alle gratis items in iHeartLand: Music Tycoon te ontgrendelen

iHeartRadio-koptelefoon

Om de iHeartRadio-koptelefoon te verdienen, moeten spelers de in-game speurtocht voltooien door alle 20 iHeartRadio-logo’s op de kaart te vinden en te verzamelen, waarvan de locaties hieronder te vinden zijn.

 • Op de fontein in het park

 • Onder de iHeartRadio-boog in het park

 • Op de brug die naar het reuzenrad leidt

 • Aan de rand van het park links van het reuzenrad

 • Op de dansvloer in het park

 • Op de rode loper in het park

 • Binnen in de accessoirewinkel op de eerste verdieping

 • Binnen in de accessoirewinkel op de tweede verdieping

 • Achter het rode bakstenen gebouw bij de Beat Absorber- bus

 • In de achtertuin van het beige gebouw

 • Op de heuvel links van de haai

 • Op de heuvel links van de vorige heuvel

 • In het grasveld achter het glazen gebouw met het label RADIO

 • Op de heuvel rechts van de haai

 • In het grasveld achter de roze, paarse en blauwe gebouwen

 • Op de stoep bij het park waar het reuzenrad staat

 • In het gras bij het kapotte glazen gebouw

 • In het steegje tussen de donkerrode, paarse en beige bakstenen gebouwen

 • Op de top van de rots in de buurt van het glazen RADIO – gebouw en de parkeergarage van één verdieping

 • In de met gras begroeide picknickplaats

Nadat je alle 20 iHeartRadio-logo’s hebt verzameld, zou je automatisch de onderstaande badge moeten ontvangen en de iHeartRadio-koptelefoon verdienen!

Einde

Dat is het voor onze gids over het verkrijgen van alle gratis items in iHeartRadio: Music Tycoon! Op het moment van publicatie van dit artikel kan slechts één item met iHeartRadio-thema binnen deze ervaring worden verkregen; als en wanneer er echter meer items worden toegevoegd, zullen we deze handleiding dienovereenkomstig bijwerken.

Op zoek naar meer Roblox-inhoud, inclusief gratis items? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u alle gratis items in Roblox Tommy Play kunt krijgen of Hoe u alle gratis items kunt krijgen in Welcome to TechQuest by Computer History Museum – Roblox hier op Volsiz!

Geef een antwoord