Soulstice is een spektakel-vechterspel waarin je speelt als de zussen Briar en Lute, die de stad Ilden van het kwaad willen zuiveren. De game beschikt over unieke hack- en slash-mechanica en stelt je in staat om tijdens gevechten twee personages tegelijk te spelen. Hoewel de gevechten relatief eenvoudig zijn, kan de verkenning van het spel soms verwarrend zijn. Kom met ons mee terwijl we ontdekken hoe we het vernielde schip kunnen oversteken in het eerste niveau van Soulstice.

Hoe kom je over de vernielde boot in Soulstice?

Hoe kom je over de vernielde boot?

Tijdens de eerste missie van Soulstice, getiteld All the Lost Souls, is er een omgekeerd schip dat door het getij is vergaan. Je kunt niet enkel over dit obstakel springen, omdat je dan terug naar beneden glijdt. Toch kun je met een dubbele sprong de scheepsromp oversteken. Neem een ​​rennende start en spring één keer, wacht dan even en spring opnieuw. De game is hier een beetje lastig over het platform, en je moet naar het schip rennen om je sprongen te laten maken om de romp van het schip te wissen.

Als je gefrustreerd bent dat je problemen hebt met dit obstakel dat op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, doe dat dan niet. De vaste camerahoeken van Soulstice maken het moeilijk om te beoordelen waar je je in de 3D-ruimte bevindt, dus het kan voelen alsof je mechanica opnieuw leert die vroeger een tweede natuur was. Tenzij je een veteraan bent van games met een vaste camerahoek zoals Resident Evil en Alone in the Dark, is het normaal dat je moeilijkheden ondervindt bij nieuwe mechanica.

Voor meer gamegidsen, bekijk All Resident Evil Games hier gerangschikt op Volsiz.

Geef een antwoord