Return to Monkey Island gaat enkele jaren verder nadat de klassieke point-and-click-franchise was gestopt. Je zult dezelfde geweldige humor vinden en dat veel van je favoriete personages uit de serie terug zijn. Als we deel twee binnengaan, merkt Guybrush dat hij deel uitmaakt van de bemanning van LeChuck terwijl zijn schip op weg is naar Monkey Island. Maar Guybrush zit benedendeks vast, weg van de actie. Dus, hoe ontsnap je uit het ruim in Return to Monkey Island?

Hoe te ontsnappen uit het ruim in Return to Monkey Island – Casual-modus

Open de kist in het ruim om Murray de schedel te vinden – maar je moet hem hier voorlopig laten. Pak nu je dweil en veeg het vet af en veeg vervolgens de patrijspoort af met het vet. Je moet dit proces drie keer herhalen voordat het gat vet genoeg is om er doorheen te klimmen. Eenmaal buiten, ga rechts en klim op het dek. Je zult ontdekken dat je een platte schedel moet vinden om het drankje te voltooien om naar Monkey Island te gaan.

Gerelateerd: Wat is het verschil tussen Casual en Hard-modus in Return to Monkey Island?

Waar bevindt zich een platte schedel in Return to Monkey Island?

Ga terug naar het ruim en overtuig Murray om met je mee te gaan door te zeggen dat je hem dichter bij LeChuck kunt krijgen. Breng hem naar het dek door terug uit het raam te gaan en dan naar het benedendek. Zet Murray daar door de waspers om hem plat te maken, neem hem dan weer aan dek en gooi Murray in de ketel. Na een ongelukkig incident voor je vorige baas, word je gepromoveerd tot First Swabbie – en ben je voorgoed aan de greep ontsnapt.

Hoe te ontsnappen uit het ruim in Return to Monkey Island – Hard mode

Om in de modus Hard in Monkey Island te ontsnappen, moet je de schroeven waarmee de patrijspoort vastzit schoonvegen. Er zijn drie schroeven, dus veeg ze elk af met vet voordat u de dweil terugbrengt. Gebruik het mes om ze los te draaien en de patrijspoort gaat open. Veeg de patrijspoort vervolgens drie keer met vet schoon om te ontsnappen. Volg de walkthrough voor Casual moeilijkheidsgraad totdat je de schedel moet afvlakken. Hier gaat de wasmachine kapot zodra je hem aanraakt. Bevestig de pers met de schroeven uit de patrijspoort op de waspers om hem te bevestigen. Ga daarna verder met het gebruik van de instructies voor de casual modus.

Wil je weten hoe je de ooglap krijgt in Return to Monkey Island – Casual en Hard-modus? Of hoe werkt het hintboek in Return to Monkey Island? We hebben alle gidsen die je nodig hebt hier bij Volsiz!

Geef een antwoord