Paddenstoelen in Disney Dreamlight Valley kunnen worden verzameld in de Glad of Trust na het ontgrendelen van het bioom voor 5.000 Dreamlight. Voor een aantal speurtochten van Merlijn moet je paddenstoelen verzamelen, die meestal een beetje moeilijk te vinden zijn en lange respawn-tijden hebben. Paddenstoelen werken op een respawn-timer, maar hoe lang duurt het?

Hoewel de timer niet exact lijkt te zijn, spawnen er elk uur ongeveer twee tot vier paddenstoelen in de Glade of Trust. Terugkeren naar de Glade of Trust na precies een uur lijkt nieuwe paddenstoelplekken te spawnen, maar het kan ook vóór een uur spawnen. Door tussen locaties te wisselen en het spel opnieuw te starten, worden er niet meer paddenstoelen geschoten, dus het lijkt erop dat wachten de enige manier is om ze te krijgen.

Paddestoelen zoeken in Disney Dreamlight Valley

Er is een manier om meer paddenstoelen te krijgen in Disney Dreamlight Valley, maar je moet door Merlijn’s zoektocht naar vriendschapsniveau 10 gaan. Om door de missies te komen, moet je echter de kleine paddenstoelen verzamelen.

Paddenstoelen verzamelen voor Merlijn’s zoektocht kan lang duren, maar je kunt bezig blijven door andere missies te doorlopen of andere bronnen te verzamelen. Er is genoeg te doen in Dreamlight Valley, maar helaas is wachten tot paddenstoelen er één van.

Om te zien wat er te doen is in Disney Dreamlight Valley, ga je naar Hoe je je houweel kunt upgraden in Disney Dreamlight Valley of Hoe je knoflook kunt vinden in Disney Dreamlight Valley op Volsiz.

Geef een antwoord