Activision Blizzard heeft het nodig geacht om twee nieuwe modi in Modern Warfare 2 te introduceren. Hoewel Prisoner Rescue en Knock Out misschien geen nieuwe modi zijn in andere titels, brengen ze wel een frisse wind in de militaire shooter. Knock Out is niet je standaard Team Deathmatch, omdat het wat meer strategie vereist. Hier leest u hoe u uw team naar de overwinning kunt brengen.

Tips en trucs voor de Knock Out-modus in Modern Warfare 2

Knock Out is een vrij eenvoudige modus in Modern Warfare 2. Er zijn twee manieren om de overwinning veilig te stellen. De eerste is om de controle over een pakket te nemen en het vast te houden tot het einde van de ronde. De tweede is om het hele vijandelijke team uit te schakelen. Het voorbehoud bij deze 6v6-modus is dat er geen respawns zijn. Neergehaalde spelers moeten door teamgenoten weer tot leven worden gewekt.

Net als de andere nieuwe modus, Prisoner Rescue, is het absoluut cruciaal om bij teamgenoten te blijven in Knock Out. Het hebben van een teamgenoot om neergehaalde leden nieuw leven in te blazen kan het verschil maken. De tweede factor die teams enorm zal helpen, is communicatie. Deze modus kan ten prooi vallen aan vooraf gemaakte groepen die allemaal samenwerken aan voicechat. Dus, ondanks de slechte reputatie die Call of Duty heeft voor giftige voicechat, als je ervoor kiest om deze modus te spelen, zal voicechat bijna een noodzaak zijn.

Voor meer Modern Warfare 2-goodies, bekijk Alle Modern Warfare 2-bèta-progressieniveaus en ontgrendelingen op Volsiz.

Geef een antwoord