Isonzo is een multiplayer first-person shooter-videogame die de tijdlijn van de Eerste Wereldoorlog volgt. Het dient als een vervolg op Verdun en Tannenberg en concentreert zich op het WO1 Zuidfront. Op 13 september 2022 werd Isonzo beschikbaar gesteld op Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Tijdens het spelen van games is het je misschien opgevallen dat er veel games zijn met hoge systeemvereisten. Met deze systeemvereisten kan de game zonder problemen worden uitgevoerd. Maar veel spelers melden dat hun GPU-gebruik erg hoog is tijdens het spelen van het spel. Gebeurt dit ook bij jou dat tijdens het spelen van Isonzo, ondanks het voldoen aan de systeemvereisten, je GPU tot in de puntjes wordt gebruikt? In dit artikel behandelen we alle belangrijke details over het oplossen van het probleem met het hoge GPU-gebruik in Isonzo.

Isonzo High GPU-gebruiksprobleem: is er al een oplossing?

In het officiële discussiegedeelte van de Steam-community van de game maken veel spelers zich zorgen over het buitensporige GPU-gebruik door de game. Een gebruiker merkte op dat sommige kaarten beter presteren dan andere, vooral kaarten die niet de volledige GPU gebruiken. Een andere speler merkte op dat het spel soepel loopt tijdens het spelen. Maar op het menu is het als een nachtmerrie voor hen. Het geeft duidelijk aan dat niet alleen de gameplay het GPU-gebruik beïnvloedt, maar eigenlijk het hele proces van de game dat als een taak op het systeem wordt uitgevoerd.

Op sommige kaarten met veel rook- en vuureffecten kan met name de deeltjeskwaliteit een invloed hebben. Dit leidt tot de conclusie dat de game te maken heeft met overmatig GPU-gebruik. Welnu, de enige oplossing voor dit probleem zijn aanvullende optimalisaties die alleen door de ontwikkelaars kunnen worden geleverd. Tot nu toe is er echter geen officiële update van de ontwikkelaars van de game met betrekking tot een nieuwe patch-update hiervoor.

Maar je kunt proberen het spel tot een abstract niveau te optimaliseren voor tijdelijke bevrediging. Om de optimalisatieproblemen aan te pakken, met name bij hoge instellingen, zijn bepaalde wijzigingen vereist. Je moet de grafische instellingen van het spel aanpassen. U kunt proberen de visuele kwaliteit tot op zekere hoogte te verlagen. Dit zal het overmatige gebruik van GPU tot op zekere hoogte beperken.

Dit ging dus allemaal over het oplossen van het probleem met het hoge GPU-gebruik in Isonzo. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord