In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers meer dan 160 unieke gerechten maken door verschillende ingrediënten uit de biomen te verzamelen. Hoewel sommige recepten meerdere ingrediënten nodig hebben, zijn er een paar die met slechts twee of meer items kunnen worden bereid. Sushi is een van de recepten die spelers moeten maken in Disney Dreamlight Valley, en het is relatief eenvoudig te bereiden. Spelers moeten weten welke ingrediënten nodig zijn om deze maaltijd te maken. Hier leest u hoe u sushi kookt in Disney Dreamlight Valley.

Wat zijn de ingrediënten die nodig zijn om Sushi te koken in Disney Dreamlight Valley?

Sushi is een tweesterrenrecept in Disney Dreamlight Valley, wat betekent dat je maar twee ingrediënten nodig hebt om dit gerecht te maken. Spelers kunnen sushi maken met elke vis en rijst. Vissen kunnen worden gevangen door te vissen op verschillende waterlichamen. Gebruik het hulpmiddel Fishing Rod om vis te vangen in Disney Dreamlight Valley. Sushi wordt verkocht voor 111 Star Coins en je kunt het ook consumeren om 405 energie te krijgen. We raden aan dit item te verkopen of aan een andere NPC aan te bieden om de vriendschapsniveaus met hen te verhogen. Hoewel vissen gemakkelijk te verkrijgen zijn, kan het lastig zijn om rijst te vinden en het duurt een tijdje om te groeien.

Hoe kom je aan rijst in Disney Dreamlight Valley?

Rijst kan worden gekocht bij het Glade of Trust -bioom in Disney Dreamlight Valley. Repareer Goofy’s kraam in deze regio en je kunt rijstzaden kopen voor 35 Star Coins. Rijstzaden hebben 50 minuten nodig om te groeien en je kunt dit ingrediënt kweken om rijst te krijgen. Evenzo geeft het upgraden van Goofy’s Stall spelers toegang om Rice rechtstreeks te kopen. Rijst kost ongeveer 92 Star Coins. Zodra je beide ingrediënten hebt, ga je op zoek naar een fornuis. Er is een fornuis beschikbaar in Remy’s keuken en je moet kolenerts in de inventaris hebben om elk recept te bereiden.

Vraag je je af hoe je prins Eric naar de vallei kunt brengen? Bekijk hoe je Eric in Dreamlight Valley op Volsiz kunt krijgen.

Geef een antwoord