De toevoeging van het Artificial Island in Tower of Fantasy heeft spelers gehyped met nieuwe functies zoals het Home System en het vooruitzicht om tegen een nieuwe wereldbaas te vechten. De Interdimensional Frostfire Dragon is een mechanische draak die kan vliegen en vernietigende projectielen kan schieten om je relatief gemakkelijk uit de strijd te halen. Het vinden van dit fantastische wezen is echter bijna net zo moeilijk als het verslaan. In deze gids vertellen we je hoe je de Interdimensionale Frostfire Dragon kunt vinden en verslaan in Tower of Fantasy.

Hoe de Interdimensionale Frostfire Dragon te vinden in Tower of Fantasy

De Interdimensionale Frostfire Dragon is te vinden bovenop de drijvende platforms van Eyrie, op het kunstmatige eiland. Deze platforms zijn echter zo hoog dat ze alleen toegankelijk zijn via verborgen portalen die spelers kunnen vinden. Om de Interdimensionale Frostfire Dragon te bereiken, moeten spelers een rood driehoekig portaal vinden in de buurt van de Rusty Iron Camp Spacerift.

In de buurt van de Rusty Iron Camp Spacerift vind je grote skeletresten van wat lijkt op een oude draak. Het rode portaal hangt in de lucht, precies in het midden van de botten. Om ermee te communiceren, klim je eenvoudig de nabijgelegen klif op en gebruik je jetpack om ernaartoe te glijden. Als je het aanraakt, word je geteleporteerd naar het Eyrie Spacerift-platform. Voordat je het gevecht begint, moet je de Eyrie Spacerift activeren om toekomstige verplaatsing naar de locatie gemakkelijker te maken.

Hoe de Interdimensionale Frostfire Dragon te verslaan in Tower of Fantasy

De Interdimensionale Frostfire Dragon is een wereldbaas. Daarom is het ten zeerste aan te raden om de uitdaging om het te verslaan alleen aan te gaan met een team van minimaal vier tot zes spelers. Als een draak zal deze baas de lucht in gaan terwijl hij verwoestende AOE-aanvallen en doelzoekende raketten lanceert, terwijl hij weinig tijd heeft om terug te slaan. Om het te verslaan, moeten we zijn aanvalspatronen en combo’s leren. De volgende zijn de aanvallen van de Interdimensionale Frostfire Dragon en hoe je ze kunt tegengaan:

 • Raket AOE: Wanneer de draak omhoog vliegt en begint te zweven, is dat jouw cue om te beginnen met rennen. Terwijl hij zweeft, zal de draak een raket afschieten in een rood gemarkeerd doelgebied. Bij een botsing richt het schade aan in een groot gebied en wankelt elke speler die wordt geraakt.
 • Tail Swipe: De draak draait snel, zwaait met zijn staart naar spelers en richt zware schade aan. De draak volgt hem vervolgens met een snel spervuur ​​​​van raketten die in de omgeving landen en AOE-schade aanrichten waar ze landen. De ideale manier om deze beweging te ontwijken is door weg te rennen en op veilige afstand te blijven.
 • Doelzoekende raketten: De doelzoekende raketten zijn de speciale aanval van de Interdimensionale Frostfire Dragon. Als spelers er niet in slagen om zijn schild snel te breken, lanceert de draak een vlaag van raketten die een doelwit zoeken en naar hen toe bewegen. Elke treffer van een enkele raket zal het doelwit verdoven, waardoor de volgende raketten ze snel achter elkaar kunnen raken. Spelers kunnen relikwieën zoals het Omnium Handkanon of het Omnium Shield gebruiken om dekking te bieden tegen de raketten. Anders ontwijk je gewoon de raketten door een combinatie van sprongen en streepjes te gebruiken.

Zodra de doelzoekende raketten eindigen, zal de draak voor een korte tijd op de grond vallen. Terwijl het geaard is, moeten spelers hun ontlaadvaardigheden ontketenen en dicht bij de draak komen om melee-schade aan te richten.

Alle beloningen voor het verslaan van Interdimensional Frostfire Dragon in Tower of Fantasy

Het verslaan van de Interdimensionale Frostfire Dragon is geen sinecure. Daarom geeft het verslaan van deze wereldbaas spelers de mogelijkheid om waardevolle beloningen te verdienen, zoals matrices en relikwiescherven. Eenmaal verslagen, zal de wereldbaas over precies een uur respawnen. Hier zijn alle mogelijke itemdrops van het verslaan van de Interdimensional Frostfire Dragon in Tower of Fantasy:

 • Samir SSR-matrix
 • Pepper SR Matrix
 • Magnetische stormscherven
 • Willekeurig SSR-wapen
 • Willekeurig SR-wapen
 • Willekeurige zeldzame matrix
 • Wapenbatterij III
 • Matrix-gegevenspakket III

Op zoek naar meer wereldbazen om te verslaan in Tower of Fantasy? Bekijk Waar Lady Lucia te vinden is in Tower of Fantasy, hier op Volsiz.

Geef een antwoord