Disney Dreamlight Valley bevat veel items die zeldzamere variaties zijn dan vergelijkbare tegenhangers. Is de wit met rode hortensia er een van? Volgens Ursula wel. Lees verder om erachter te komen waar we deze bloem hebben kunnen vinden.

Waar vind je witte en rode hortensia in Disney Dreamlight Valley

De rode en witte hortensia als een bloem gevonden in de Dazzle Beach Biome. Niet te verwarren met roze hortensia’s, het lijkt minder snel te paaien dan sommige andere soorten. Voor zover we weten zijn er geen andere voorwaarden om te paaien, zoals het tijdstip van de dag. Zoek naar een hortensia die meer rood dan wit is. We hebben er een kunnen vinden op het kleine eiland ten zuidoosten van Dazzle Beach met de tweede bolpilaar daar.

Je hebt een rood-witte hortensia nodig om aan Ursula te geven als onderdeel van Scrooge McDuck’s What’s Bad for the Business -questlijn. Ze geeft je een meerval in ruil voor de bloem. Zodra Scrooge het hoort, zal hij haar echter een lesje leren omdat ze probeert een slechte deal te sluiten. Het zet Ursula aan om hem te paaien met een gouden munt, wat Scrooge echt in het oog springt. En, natuurlijk, leidt tot een andere zoektocht, The Treasure Hunt.

Op zoek naar andere items in Disney Dreamlight Valley? Bekijk Hoe je een Fugu vangt in Disney Dreamlight Valley of Hoe je knoflook vindt in Disney Dreamlight Valley hier bij Volsiz.

Geef een antwoord