The Modern Warfare 2 is opgedeeld in twee weekenden. Het eerste weekend is beschikbaar voor PlayStation-gebruikers, aangezien Activision nog steeds dol is op exclusieve aanbiedingen en deals met het platform. Het volgende weekend komt terug naar PlayStation, maar is ook zo vriendelijk om Xbox- en pc-gebruikers op te nemen. Hier zijn de details.

Wanneer is de bètaversie van Modern Warfare 2 op Xbox?

Weekend één

  • 16 tot 17 september: PlayStation Early Access
  • 18 tot 20 september: PlayStation Open Bèta

Weekend twee

  • 22 tot 23 september: Xbox & PC Early Access, PlayStation Open Beta
  • 24 tot 26 september: Open bèta voor alle platforms

Er zijn een paar details die het proces van toegang tot de bèta gemakkelijker kunnen maken. Voor digitale voorbestellingen van Xbox en pc is geen code nodig. Gebruikers kunnen de bèta downloaden van hun respectievelijke winkels. Pre-orders voor fysieke winkels of het inwisselen van een code uit andere bronnen moeten worden gedaan via de Call of Duty-website. Ten slotte hoeven PlayStation-gebruikers niets speciaals te doen, aangezien dit een open weekend is voor het platform.

Ga voor meer Modern Warfare 2-goodies naar Hoe werkt Prisoner Rescue in Modern Warfare 2? op Volsiz.

Geef een antwoord