Disney Dreamlight Valley is een fascinerend simulatiespel dat beschikbaar is op pc, Xbox, PlayStation en Switch, vol avontuur, magie en spannende verhalen. Help je favoriete Disney-personages bij het bevrijden van de vallei van duistere magie en het herstellen van vrede en harmonie. Er is zoveel te doen, zoals knutselen, landbouw en vriendschappen sluiten door unieke Questlines te voltooien. Soms vereisen deze Quests dat je een beetje kritisch denkt, puzzels voltooit en specifieke items lokaliseert. Zoals de zoektocht naar Moeder Gothel om de Zonnesteen te herstellen.

Hoe alle Sunstone-fragmenten in Dreamlight Valley te vinden?

Om deze Quest for Mother Gothel te bereiken, moet je een Friendship van 7+ met haar bereiken, alle Biomen ontgrendeld hebben en verder gaan in de Quests van de hoofdverhalen. Ze roept jouw hulp in om de Zonnesteen weer in elkaar te zetten, die in drie fragmenten was gebroken. Deze fragmenten zijn verspreid over verschillende biomen over de vallei: Sunlit Plateau, Forest of Valor en the Glade of Trust. U moet deze locaties echter op specifieke tijden doorzoeken om de fragmenten te vinden.

De game is ingesteld om je lokale tijd in de game na te bootsen. Als je merkt dat dit niet is geactiveerd, kun je naar je Instellingen gaan om te controleren of het juist is. Je moet die Biomen bezoeken tijdens de live-tijden die in de bovenstaande Quest worden vermeld. Of, als je liever niet dat het in realtime gaat, kun je dit ook uitschakelen en bezoeken op basis van de tijd in het spel.

Hoe het Sunlit Plateau Sunstone Fragment in Dreamlight Valley te vinden?

Het eerste Fragment is ’s ochtends tussen 8 en 11 uur te vinden op Sunlit Plateau . Het zal verschijnen aan de zuidoostelijke kant van de rivier van het Plateau naar de benedenhoek, zoals weergegeven op de kaart hierboven. Je zou een oranje Dawn Fragment in dit gebied moeten zien verschijnen.

Hoe vind je Forest of Valor Sunstone Fragment in Dreamlight Valley

Het tweede fragment bevindt zich in het Forest of Valor en wordt gevonden tijdens de middag- of middaguren, tussen 11 en 17 uur. Op de bovenstaande kaart zou het gele middagfragment moeten verschijnen in de richting van de zuidoostelijke kant van het bos, vlak bij de ingang van Dazzle Beach en rechts van het ijskasteel.

Hoe het Glade of Trust-fragment in Dreamlight Valley te vinden?

Het laatste fragment bevindt zich in de Glade of Trust, het huis van Moeder Gothel. Het verschijnt tijdens de avonduren, op elk moment na 17.00 uur en tot de ochtend. Het paarse Dusk Fragment bevindt zich in de richting van de grotere lagune aan de noordwestelijke kant van de Glade. Je zou het moeten zien verschijnen in het gebied dat op de bovenstaande kaart wordt weergegeven.

Zodra je alle drie de Fragments hebt, keer je terug naar Mother Gothel en geef je ze allemaal aan haar. Hiermee beëindig je de zoektocht naar zonnefragmenten en ga je verder met de zoektocht naar verdere voortgang om de zonnesteen te herstellen. Dit zal je vriendschap met Mother Gothel een boost geven, als dat nog niet het maximale is, en je eigen XP verhogen.

Zo kun je de Sunstone Fragments Quest for Mother Gothel voltooien. Er zijn nog veel meer unieke missies te vervullen rond de vallei die je zullen helpen verder te komen in het hoofdverhaal en vriendschappen te ontwikkelen met de iconische personages die in de vallei wonen.

Op zoek naar meer Volsiz Disney Dreamlight Valley-content? Bekijk onze gidsen over Dreamlight Valley ‘A Friendly Exchange’ vordert niet? Oplossingen voor bugs of hoe je sneller kunt rennen in Disney Dreamlight Valley!

Geef een antwoord