Het Apex Legends Beast of Prey-evenement loopt van 20 september 2022 tot 4 oktober 2022 en bevat een nieuwe LTM Gun Run, 24 nieuwe evenementcosmetica om te verdienen of te kopen, en dagelijkse uitdagingen om door het gratis Beast of Prey-beloningstraject te komen.

Het Beast of Prey-evenement bevat vijf gelaagde uitdagingen die elke dag kunnen worden voltooid om tot 1.600 punten te verdienen voor de beloningstracker. Er zijn twee Battle Royale-uitdagingen en drie die in elke modus kunnen worden voltooid, inclusief Gun Run. Dit zijn de uitdagingen en hoeveel punten je met elk ervan kunt verdienen:

  • Wedstrijden spelen (2, 5): 200 punten totaal
  • Dealschade (1500, 3500): 300 punten totaal
  • Krijg kills of assists (15, 25): 300 punten totaal
  • Krijg knockdowns in BR (5, 12): 300 punten totaal
  • BR: plaats top 10 in een wedstrijd (4, 10): 300 punten totaal

De gratis beloningen van het Beast of Prey-evenement gaan tot 5.000 en eindigen met een legendarische Flatline-skin. Met twee weken om het beloningstraject te voltooien, zijn er tijdens het evenement volop mogelijkheden om punten te verdienen.

Een gemakkelijke manier om snel schade aan te richten en de kills/assisted-uitdaging is door Gun Run of Arenas te spelen. Beide modi duren gemiddeld langer, maar de schade zal zich snel opstapelen. Spelers kunnen het hele beloningstraject voltooien door drie dagen lang elke dag alle uitdagingen te voltooien.

Bekijk voor meer Apex Legends Alle wijzigingen in Apex Legends Beast of Prey Event Update op Volsiz.

Geef een antwoord