In de hoop zich bij Sanrio’s Hello Kitty aan te sluiten, vinden Mattels Barbie- en Polly Pocket-personages langzaam hun weg naar de Roblox Metaverse. Hoewel dit de eerste keer is dat deze personages officieel op het platform verschijnen, is het niet de eerste Roblox-crossover voor Mattel, met de Hot Wheels Open World-ervaring die debuteert in 2020, gevolgd door de HE-MAN SIM + BATTLE ARENA- ervaring in 2021. Tot verbazing van veel spelers zullen Barbie en Polly Pocket, in tegenstelling tot de eerder genoemde Mattel-collabs, echter niet hun eigen Roblox-ervaringen ontvangen, maar in plaats daarvan worden weergegeven in de toch al populaire rollenspelervaring, Livetopia.

Aangekondigd via een tweet van het officiële Livetopia Twitter – account op 15 september 2022, zal het Polly Pocket crossover-evenement plaatsvinden van 16 september 2022 tot 14 oktober 2022, en is bedoeld om“spelers aan te moedigen nieuwsgierig te zijn, bekwaam en vasthoudend door verkenning en ervaringen die uniek zijn voor Polly.” Degenen die deelnemen aan dit evenement kunnen uitkijken naar een bezoek aan Polly Plaza en niet alleen Polly Pocket en haar beste vrienden, Lila en Shani, ontmoeten, maar ook hun eigen in-game Custom Compacts ontgrendelen. Elke vrijdag tijdens dit evenement kan een nieuwe Custom Compact gratis worden verkregen bij Polly Plaza en vervolgens alleen of met vrienden worden verkend.

Nu Polly Plaza begint te sluiten, begint het Dreamhouse nog maar net. Van 30 september 2022 tot 28 oktober 2022 kunnen spelers Barbie’s iconische Dreamhouse in Livetopia verkennen om de fashionista te helpen het 60-jarig jubileum van het debuut van haar huis te vieren. Net als bij de Polly Pocket-collab, zal dit evenement een optreden van Barbie zelf zien en waarschijnlijk ook enkele van haar meest opvallende vrienden en familieleden. Om de vieringen voort te zetten, zal er een feest plaatsvinden in het Dreamhouse waarmee spelers de verschillende verdiepingen, kamers en geheimen die het huis te bieden heeft kunnen verkennen.

Op het moment van publicatie van dit artikel is het niet bekend of deze samenwerkingen gratis UGC-avataritems met zich mee zullen brengen, hoewel de belofte hiervan zeer onwaarschijnlijk is. Als er echter gratis items worden aangekondigd, zullen we een handleiding maken waarin wordt beschreven hoe u deze zo snel mogelijk kunt verkrijgen.

Op zoek naar meer Roblox-nieuws? Bekijk onze recente artikelen over Walmart om zijn Roblox Metaverse-debuut te maken met nieuwe Walmart Land-ervaring of Wonder Works Studio om Winnie de Poeh-geïnspireerde horrorervaring op Roblox hier op Volsiz uit te brengen!

Geef een antwoord