Er zijn veel personages om uit te kiezen in Omega Strikers, maar je zult er een willen kiezen die past bij je speelstijl en teamsynergie. Asher is het eerste personage dat is toegevoegd aan de selectie van Omega Strikers, wat betekent dat je in het begin veel van haar zult zien. Het helpt ook dat ze goed is in verdedigen en aanvallen. Bekijk hieronder onze aanbevelingen voor de beste Asher-build.

Beste trainingen voor Asher in Omega Strikers – Beste Asher-voordelen

Trainingen zijn passieve voordelen die je kunt uitrusten voor je personage. Je mag er drie van, en ze kunnen het vermogen en de speelstijl van je personage veranderen. Het uitrusten van de juiste trainingen is essentieel om uw efficiëntie te maximaliseren. Welke trainingen je moet gebruiken, hangt af van of je van plan bent om vooruit te spelen of als keeper. Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste trainingen voor Asher in Omega Strikers.

Beste Asher Forward-build in Omega Strikers

Als je Asher als aanvaller speelt, moet je proberen het andere team te onderdrukken en lastig te vallen. Haar Breakthrough-dashboard krijgt een sterke buff door Super Surge, gaat verder en raakt harder. Anders gebouwd en Tempo Swing verhogen Asher’s hits en maken haar ook groter om meer terrein te bestrijken.

 • Super Surge
 • Bewegingsvaardigheden raken 20% harder. Streepjes en knipperen krijgen 50% bereik. Haasten zijn 50% sneller.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • Tempo Swing
 • Lichte, gemiddelde, zware treffers delen bonusschade op die gelijk is aan 2, 3, 4% van je maximale spreiding en genezen voor 150% van dat bedrag.

Beste Asher-doelman gebouwd in Omega Strikers

Creator of Large Things zal Asher’s toch al goede verdedigingsopties versterken. Pathsplitter wordt een enorme muur die naar voren duwt. Anders gebouwd maakt Asher groter en blokkeert meer van het doel. Ten slotte zal Tempo Swing alle aanvallers van Asher versterken, waardoor ze kan boksen met over-agressieve aanvallers en de kern effectiever kan wissen.

 • Maker van grote dingen
 • Bewegingsvaardigheden raken 20% harder. Streepjes en knipperen krijgen 50% bereik. Haasten zijn 50% sneller.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • Tempo Swing
 • Lichte, gemiddelde, zware treffers delen bonusschade op die gelijk is aan 2, 3, 4% van je maximale spreiding en genezen voor 150% van dat bedrag.

Hoe speel je Asher in Omega Strikers – Tips, trucs en strategieën

Asher is een uitzonderlijk personage omdat ze dankzij haar krachtige uitrusting kan wisselen tussen aanval en verdediging. Ze kan ofwel vooraan spelen en de kern, samen met tegenstanders, in het doel duwen of achteruitgaan en een onbreekbare verdediging opzetten.

Als je vooruit speelt, wil je je Pathsplitter gebruiken om een ​​bewegende muur te maken om tegenstanders uit de weg te duwen of in een knock-out te duwen of om te voorkomen dat het andere team de kern opruimt. Dit, in combinatie met haar Breakthrough- dashboard en Arc Beam, zorgt ervoor dat je dichtbij en ver weg kunt bedekken.

Als keeper doemt Asher groot op en kan hij een deel van het doel afschermen met Pathsplitter. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, kan het een muur vormen die als tweede keeper fungeert en elke kans om te scoren te voorkomen. Doorbraak moet worden gebruikt om de andere kant van het doel te dekken wanneer je snel moet bewegen. Ten slotte kunt u Arc Beam gebruiken om de kern leeg te maken voordat deze uw doel bereikt.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best builds voor Estelle in Omega Strikers en Best Forwards in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord