Er zijn veel personages om uit te kiezen in Omega Strikers, maar je zult er een willen kiezen die past bij je speelstijl en teamsynergie. Degenen die van scoren houden, moeten Estelle eens bekijken, want ze is een fantastische sluipschutter en aanvaller. Bekijk hieronder onze build-aanbevelingen voor Estelle in Omega Strikers.

Beste trainingen voor Estelle in Omega Strikers – Beste Estelle-voordelen

Trainingen zijn passieve voordelen die je kunt uitrusten voor je personage. Je mag er drie van, en ze kunnen het vermogen en de speelstijl van je personage veranderen. Het uitrusten van de juiste trainingen is essentieel om uw efficiëntie te maximaliseren. Welke trainingen je moet gebruiken, hangt af van of je van plan bent om vooruit te spelen of als keeper. Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste trainingen voor Estelle in Omega Strikers.

Beste Estelle Forward-build in Omega Strikers

Dit is waar Estelle schittert, omdat haar uitrusting erg aanstootgevend is. Crossover geeft haar extra snelheid, wat geweldig werkt met haar mobiliteitsvermogen Rose Warp. Rapid Fire zorgt ervoor dat je vaker Piercing Shot kunt werpen, wat geweldig is om de kern te snipen of een verrassingshit te krijgen op een nietsvermoedende speler. Ten slotte zal MIssile Propulsion het grootste deel van Estelle’s uitrusting buffen, waardoor ze gevaarlijker wordt en meer schade aanricht.

 • oversteekplaats
 • Stakingen winnen 35% haast voor 1.5s.
 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.
 • raket voortstuwing
 • Projectielen krijgen 35% slag- of werpbereik en raken 5% harder.

Beste Estelle Keeper gebouwd in Omega Strikers

Er is geen echte reden om Estelle te kiezen als keeper, maar ze kan de positie behoorlijk beheren zolang je aanvallers de aanvallers van de tegenpartij bezig houden. Je zou Rapid Fire en Missile Propulsion met Piercing Shot moeten gebruiken om de kern weg te houden van je doel. Anders gebouwd maakt je groter, waardoor je, in combinatie met Rose Warp en Crystal Thorns, het grootste deel van het doel kunt bereiken.

 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • raket voortstuwing
 • Projectielen krijgen 35% slag- of werpbereik en raken 5% harder.

Hoe Estelle te spelen in Omega Strikers – Tips, trucs en strategieën

Estelle is een uitzonderlijke voorwaartse en aanvallende spits dankzij haar krachtige uitrusting en mobiliteit. Als je Estelle speelt, wil je de primaire aanvaller zijn en je concentreren op het maken van doelpunten in plaats van tegenstanders uit te schakelen. Dat gezegd hebbende, kan ze dankzij haar bereik goed op het middenveld spelen.

Piercing Shot wordt je beste vriend dankzij het nut ervan. Het kan worden gebruikt voor pokes over lange afstanden, sniping goals of gewoon om tegenstanders onder druk te zetten. Een strategie waar we dol op zijn, is om je basisaanval te gebruiken om de kern naar de keeper te sturen, en dan, precies op het moment dat ze hem raken, gebruik je Piercing Shot om hem snel terug te slaan voordat de cooldown van de aanval eindigt. Dit is een consistente manier om doelpunten te maken en wedstrijden te winnen.

Rose Warp en Crystal Thorns passen ook mooi in Estelle’s speelstijl. Rose Warp biedt een aantal nuttige mobiliteit terwijl hij ook nabijgelegen tegenstanders raakt. Haar special, Crystal Thorns, is een geweldig hulpmiddel om een ​​groot gebied te raken en tegenstanders te pushen voor een stiekeme knock-out.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best Forwards in Omega Strikers en Best Goalies in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord