De selectie van Omega Strikers heeft veel verschillende personages om uit te kiezen, maar elk heeft verschillende vaardigheden en speelstijlen. Dit betekent dat je het juiste personage voor je moet kiezen, en een startpersonage dat je misschien over het hoofd ziet, is Kai. We hebben onze aanbevelingen voor de beste builds voor Kai in Omega Strikers hieronder verzameld.

Beste trainingen voor Kai in Omega Strikers Beste Kai-voordelen

Trainingen zijn passieve voordelen die je kunt uitrusten voor je personage. Je mag er drie van, en ze kunnen het vermogen en de speelstijl van je personage veranderen. Het uitrusten van de juiste trainingen is essentieel om uw efficiëntie te maximaliseren. Welke trainingen je moet gebruiken, hangt af van of je van plan bent om vooruit te spelen of als keeper. Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste trainingen voor Kai in Omega Strikers.

Beste Kai Forward-build in Omega Strikers

Kai kan het beste vooraan worden gespeeld als een aanvaller, die de keeper lastigvalt en doelpunten maakt. Super Surge verhoogt zijn bewegingssnelheid vanuit Blazing Pace, waardoor je door de arena kunt razen. Rapid Fire zorgt ervoor dat je Barrage constant klaar is, omdat het een van je beste scoretools is. Ten slotte houdt Extra Special je knock-out- en sniptool vaker online.

 • Super Surge
 • Bewegingsvaardigheden raken 20% harder. Streepjes en knipperen krijgen 50% bereik. Haasten zijn 50% sneller.
 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.
 • Extra speciaal
 • Cooldown voor speciale vaardigheden verminderd met 15%. Het starten van een nieuwe ronde vermindert de resterende afkoeltijd met 15 seconden.

Beste Kai-keeper gebouwd in Omega Strikers

Kai’s uitrusting lijkt offensief georiënteerd, maar hij is behoorlijk effectief als keeper. Zijn projectielcapaciteiten stellen hem in staat om als langeafstandskeeper te spelen, vooral met Rapid Fire uitgerust, aangezien Barrage een uitstekend verdedigingsmiddel is. Anders gebouwd geeft Kai een lichte toename in grootte, zodat hij het doel beter kan afdekken. Door dit te combineren met Super Surge is hij een formidabele muur die snel kan bewegen.

 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • Super Surge
 • Bewegingsvaardigheden raken 20% harder. Streepjes en knipperen krijgen 50% bereik. Haasten zijn 50% sneller.

Hoe speel je Kai in Omega Strikers – Tips, trucs en strategieën

Kai kan goed spelen als keeper, aanvaller of zelfs op het middenveld. Zijn kit biedt een grote veelzijdigheid; het enige gebied dat hij mist is het scoren van knockouts naast zijn special. Dat gezegd hebbende, spelen we liever als keeper met Kai, omdat zijn capaciteiten je in staat stellen om zowel je doel als de ruimte vooraan te dekken.

Zijn projectielen zijn uiterst effectief in het opruimen van de kern, met name Barrage. Deze vaardigheid heeft meerdere treffers, waardoor je kunt voorkomen dat je tegenstander scoort door te slaan en vervolgens een vaardigheid te gebruiken. Het heeft niet veel terugslag, maar het slaat meerdere keren toe.

Blazing Pace is een geweldig hulpmiddel om een ​​kern in het doel van de tegenstander te achtervolgen en te verzinken, om je doel te herpositioneren of te dekken. Kai’s special, Giga Blast richt een goede hoeveelheid schade aan en heeft veel terugslag. Dit is perfect voor sniping shots en knockouts.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best builds voor Estelle in Omega Strikers en Best Forwards in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord