The Forgotten Lands of Disney Dreamlight Valley zou kunnen worden beschouwd als het dichtst bij een eindspel in deze nieuwe levenssim van Gameloft. Behalve dat het eruitziet als de perfecte plek om een ​​Halloween-feest te geven, hebben de Forgotten Lands een enorme hoeveelheid middelen die volledig uniek zijn voor dat bioom, en ze kunnen allemaal worden beschouwd als middelen voor het eindspel. De Forgotten Lands zijn ook een goede plek om klei te krijgen.

Een voorbeeld van deze bronnen zijn Crystals. Hoewel er momenteel niet veel met ze kan worden gedaan tijdens het begin van Early Access in Disney Dreamlight Valley, zal deze gids spelers helpen Crystals te vinden en informatie te geven over waar ze voor worden gebruikt.

Hoe kom je in de vergeten landen

Voordat Disney Dreamlight Valley- spelers alle middelen kunnen inslaan die uniek zijn voor deze bioom, moeten ze eerst de Forgotten Lands ontgrendelen. Van alle biomen en rijken die Dreamlight nodig hebben om ze te ontgrendelen, zijn de Forgotten Lands de duurste omdat er 15.000 Dreamlight nodig zijn om de grote Nachtdoornen die de weg blokkeren te vernietigen. Als spelers Dreamlight tekort komen, zal het voltooien van enkele taken hen helpen om in de Forgotten Lands te komen. Zodra de weg vrij is, kunnen spelers Crystals verzamelen.

Kristallen krijgen

Net als bij ijzererts worden kristallen voornamelijk verzameld door mijnbouwstenen in de Vergeten Landen. Disney Dreamlight Valley- spelers moeten zich concentreren op de grote zwarte rotsen langs de wanden van het bioom, omdat die een grotere hoeveelheid kristallen zullen laten vallen.

Kristallen kunnen ook periodiek op de grond worden gevonden, maar het verzamelen ervan door middel van mijnbouw is een veel betrouwbaardere landbouwmethode. Er zijn ook edelstenen die uniek zijn voor de Vergeten Landen, dus spelers moeten ervoor zorgen dat ze wat ruimte in hun inventaris vrijhouden voor eventuele edelstenen die vallen tijdens het verzamelen van kristallen.

Waar worden kristallen voor gebruikt?

Hoewel Crystals als een hulpmiddel voor het eindspel kan worden beschouwd, zijn er niet zo veel recepten in het spel die ze gebruiken. Kristallen worden gebruikt om een ​​Elegant Gazebo te maken, maar er zijn behoorlijk wat middelen voor nodig om het te maken. De benodigde materialen zijn 10 kristallen, 10 diamanten, 200 droog hout en 50 glas. Een ander recept dat Crystal gebruikt, is voor een Haughty Snowman. Hoewel dit recept maar één kristal nodig heeft, zijn er wel twee robijnen nodig die momenteel niet in het spel zitten.

Aangezien Disney Dreamlight Valley net Early Access is binnengegaan, zullen er in de toekomst waarschijnlijk meer recepten zijn waarvoor Crystals nodig is. Het is ook zeer waarschijnlijk dat toekomstige Story Quests en Friendship Quests Crystals nodig zullen hebben, dus spelers die zich willen voorbereiden op de eerste grote update van de game moeten Crystals en andere soortgelijke middelen inslaan voor het geval ze uiteindelijk ergens voor nodig zijn.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar op Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord