Een nieuw Toy Story-rijk werd onthuld in deze trailer  van Nintendo’s YouTube-kanaal voor Disney Dreamlight Valley. Met meer dan een miljoen  spelers blijft Disney Dreamlight Valley succesvol als betaalde titel in Early Access. Het spelersbestand zal waarschijnlijk nog meer groeien zodra de game in 2023 volledig als gratis te spelen titel wordt uitgebracht.

Veel leden van de game-community zijn naar Reddit gegaan om  de nieuwe trailer te vieren en te vragen naar toekomstige updates. Als de teases voor Disney Dreamlight Valley-updates nieuwe personages blijven bevatten van oude Disney-favorieten zoals Pixar’s lieveling Toy Story, zal het waarschijnlijk nog een tijdje een groot succes blijven.

De nieuwe trailer voor Disney Dreamlight Valley pronkt met Toy Story

In de nieuwe trailer krijgen we te zien wat zowel een 3D-rijk van Andy’s Room als een 2D-straat lijkt te zijn. Buzz en Woody worden beide weergegeven als sprankelend, dus het zijn waarschijnlijk personages die je weer in je dorp kunt uitnodigen. Zowel kostuums met een Woody- als Buzz-thema zullen hopelijk als beloning komen voor het verhogen van hun vriendschapsniveau. Het laatste shot van de trailer toont een camper waarin Buzz en Woody met Bonnie’s familie reisden tijdens Toy Story 4, dus de inhoudsupdate kan variëren van de eerste tot de laatste film in de serie. Toy Story is aangekondigd via deze trailer en twitter en zal eind herfst 2022  als update worden uitgebracht .

Denk je erover om Disney Dreamlight Valley te spelen? Bekijk Is Disney Dreamlight Valley uw geld waard? of Wanneer is Disney Dreamlight Valley gratis? hier in Volsiz.

Geef een antwoord