Als u op zoek bent naar informatie over de stappen voor het bouwen van een Field Bridge in Foxhole, bent u hier aan het juiste adres. Er zijn een aantal structuren die je in het spel kunt bouwen. Een zeer handige structuur die je in het spel kunt bouwen is de Field Bridge. Evenzo kunnen veel spelers op zoek zijn naar informatie over de stappen om het te bouwen. Dit artikel gaat daarom over Foxhole: How to construct Field Bridge.

Wat is een veldbrug?

Een veldbrug in het spel is een structuur die spelers kunnen bouwen om obstakels over te steken. Op dezelfde manier kunnen spelers deze structuur bouwen over obstakels zoals rivieren, valleien, kliffen, vernietigde bruggen, enz. Spelers kunnen de structuur gebruiken om infanterie, evenals landvoertuigen, deze terreinobstakels te laten oversteken. Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de laatste informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot de stappen voor het bouwen van een veldbrug in het spel door hieronder te lezen.

Foxhole: Hoe een veldbrug te bouwen

1) Eerst en vooral moet je 5 metalen balken produceren om een ​​veldbrug te bouwen. Je kunt een Metal Beam in kratten produceren in een fabriek.

2) Vervolgens moet je de metalen balken uitrusten en op B drukken om het gebouw- of constructiemenu te openen. In het constructiemenu moet u de optie Veldbrug selecteren.

3) Vervolgens moet u de blauwdruk draaien met de rechtermuisknop en slepen met de muis. Hierna moet je op de linkermuisknop drukken om het eerste uiteinde van de brug te plaatsen. U moet opnieuw drukken om het andere uiteinde te plaatsen.

4) Nu moet je met de linkermuisknop op de blauwdruk drukken om de metalen balk die je draagt ​​in te dienen. Hierna moet je nog 4 metalen balken pakken en toevoegen.

5) Eindelijk kunt u nu de constructie voltooien.

Dit was een artikel over de stappen voor het bouwen van een veldbrug in Foxhole. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord