Pyro is een van de zeven elementen in Genshin Impact waartoe spelers toegang hebben. Pyro kan perfect matchen met Hydro of Cryo om zijn eigen schade te maximaliseren. Sommige spelers denken dat het de beste keuze is om Melt te delen door Cryo en Pyro te combineren, maar vanwege het aanhoudende effect van het Hydro-element kunnen Pyro-gebruikers continu verdampen en over het algemeen meer schade oplopen.

Van al deze elementen is Pyro de meest schadelijke, en veel van de Pyro-personages in de game neigen naar DPS-rollen. Niet alle personages zijn echter gelijk, dus hier is onze tierlijst van de Pyro-personages in Genshin Impact.

Bijgewerkt op 21 september 2022, door Nahda Nabiilah: als het gaat om de selectie van Genshin Impact, is er geen houden aan om te groeien. De game wordt steeds groter en groter, en daarmee wordt ook de pool van personages uitgebreid. Dit is een goede zaak omdat het spelers de mogelijkheid geeft om veel combo’s voor teamsamenstelling te maken. Om de beste teamsamenstellingen te creëren, moeten spelers natuurlijk elk personage begrijpen en begrijpen waar ze vallen in de huidige Meta. En daarmee is dit artikel bijgewerkt om overeen te komen met de huidige Meta.

S-laag

Bennett

Bennett is een van de beste 4-sterrenpersonages in Genshin Impact, een van de beste allrounders en een fantastische aanvulling op bijna elk team. Hoewel zijn schade niet geweldig is, is het de veelzijdigheid van zijn vaardigheden die Bennett doet schitteren. Passion Overload, zijn elementaire vaardigheid, is een vuuraanval met een snelle afkoeling en drie niveaus van lading. Passion Overload is vooral handig voor het opladen van Bennett’s krachtige Elemental Burst, Fantastic Voyage.

Fantastic Voyage creëert een inspiratiecirkel die blijft bestaan, zelfs nadat Bennett is uitgewisseld, en biedt niet alleen genezing, maar ook een grote aanvalsbonus. Hierdoor kan Bennett de belangrijkste DPS van het feest zowel buffen als genezen zonder zelfs maar op het veld te hoeven zijn.

Hu Tao

Hu Tao is een van de beste personages in Genshin Impact. In combinatie met mensen als Xingqiu of Yelan kan Hu Tao een Pyro-chaos veroorzaken met haar geladen aanvallen, waardoor alles in vlammen opgaat.

Bij de 3.0-update van Genshin Impact werd de Hydro Resonance verbeterd door het team een ​​HP-verhoging van 25% te geven. Deze verandering heeft Hu Tao en andere personages die afhankelijk zijn van hun HP om schade aan te richten indirect gebufferd. Bovendien maakte het van Hu Tao, Yelan en Xingqiu een zeer sterk Meta-team in elke Genshin Impact -inhoud.

Xiangling

Xiangling is het beste Sub-DPS Pyro-personage in Genshin Impact. Als Sub-DPS schittert ze wanneer ze samenwerkt met compatibele eenheden die elementaire reacties met haar mogelijk maken en activeren. Xiangling’s Elemental Skill gooit een vuurspuwende panda uit om aanhoudende Pyro-schade aan te richten, met haar Burst, Pyronado, omringt het actieve personage met een wervelende vlammentornado. Deze tornado houdt aan als Xiangling wordt uitgeschakeld, waardoor andere personages kunnen profiteren van de mogelijke Elemental-combo’s en zware Pyro-schade.

A-laag

Yoimiya

Zeer weinig booggebruikers in Genshin Impact zijn zo uniek als Yoimiya. Dat gezegd hebbende, gezien de nieuwigheid van haar speelstijl, heeft Yoimiya een mix van voor- en nadelen. Over het algemeen zullen spelers Yoimiya willen gebruiken als een mix van een DPS en een kleine off-field DPS.

Haar vaardigheid brengt haar normale aanvallen een tijdje met Pyro, waardoor ze het grootste deel van haar DPS-output krijgt. Wat haar Burst betreft, het werkt voor een Pyro-toepassing buiten het veld. Er zijn echter een paar nadelen die spelers in gedachten moeten houden; soms zal haar normale aanval moeite hebben om bewegende doelen te raken.

Diluc

Al een tijdje heeft Diluc zijn kroon als de koning van DPS lang vastgehouden in Genshin Impact. Hij heeft dit bereikt met zijn dodelijke, schild-verpletterende Claymore, de hoogste aanvalskracht van de basis in het spel en een hoge kritieke snelheid. Hoewel zijn basisaanval niet langer bovenaan de lijst staat, blijft Diluc een behoorlijke DPS.

Zijn elementaire vaardigheid, Searing Onslaught, kan worden verweven in normale aanvalscombo’s, wat zorgt voor een dodelijke mix. Als klap op de vuurpijl heeft zijn Elemental Burst slechts 40 energie nodig om te activeren en is hij binnen 12 seconden afgekoeld. Helaas voor Diluc-netvoeding kan hij niet langer hetzelfde DPS-niveau behouden als andere Pyro-eenheden zoals Hu Tao en Xiangling.

B-laag

Thomas

Thoma zorgt voor een goede schilder in Genshin Impact omdat zowel zijn Elemental Skill als Burst een behoorlijk schild activeren. Maar verder heeft Thoma niet veel nut in de huidige Meta.

Als Pyro-eenheid mist Thoma het vermogen en de timing om de juiste Pyro-reacties met andere eenheden uit te lokken vanwege de vertraging van zijn Pyro-aanvallen, dus het is moeilijk voor hem om een ​​Pyro-enabler te worden zoals zijn talenten bedoeld hebben. In Dendro + Hydro-teamcomposities is het echter een ander verhaal. Thoma’s vertraagde Pyro-aanvallen zorgen voor geweldige applicators die Burgeon activeren nadat ze een Bloom Core hebben geraakt die is gemaakt door Dendro die Hydro ontmoet.

Klee

Klee is een Pyro DPS met een energieke kijk en een passie voor explosieven. Als Catalyst-gebruiker geeft ze er de voorkeur aan om vanop afstand toe te slaan, waarbij haar normale aanval Pyro-explosieven weggooit. Haar elementaire vaardigheid is Jumpy Dumpty, een met explosieven gevulde knuffel die ze kan gooien om naar vijanden te stuiteren en vervolgens in 8 door de nabijheid geactiveerde landmijnen kan barsten. Deze beweging kan enorme schade aanrichten met Klee’s van nature hoge aanvalskracht, evenals haar Elemental Burst, Sparks ‘n’ Splash, die automatisch aanvallende Sparks oproept om nabije vijanden te verschroeien. Hoewel ze momenteel in de B-Tier verblijft, heeft ze nog steeds het potentieel om veel meer in de juiste bekwame handen te zijn.

C-laag

Yanfei

Pyro Catalysts in Genshin Impact hebben tot nu toe een trend om goede DPS-personages te zijn, waarbij Yanfei vergelijkbare vernietiging biedt als Klee. Haar normale aanvallen bouwen ladingen op, die de kracht van haar geladen aanvallen vergroten. Natuurlijk zullen geladen aanvallen de belangrijkste bron van haar schade zijn.

Desalniettemin heeft ze ook de ondersteuningsvoordelen wanneer ze haar C4 ontgrendelt. Spelers kunnen Yanfei gebruiken als een levensvatbare Pyro-afschermer en buffer in hun teamsamenstellingen. Haar schild is verrassend goed als spelers zoveel mogelijk HP op haar hebben gestapeld, en haar buff komt van het hanteren van Thrilling Tales of Dragon Slayers, wat maar liefst 48% aanval zal toekennen aan het volgende personage dat zich na Yanfei op het veld voegt.

D-laag

Xinyan

Ondanks dat hij een hoge basisaanvalskracht heeft in Genshin Impact, worstelt Xinyan om zich in een rol te nestelen. Op papier ziet ze eruit als een Main DPS-personage, met een Elemental Burst die alleen schade aanricht. Haar elementaire vaardigheid Sweeping Fervor creëert echter een schild en schalen van haar verdedigingsstatistieken. Om deze reden denken spelers dat ze haar verdediging moeten verhogen, waardoor haar algehele DPS wordt geschaad.

De beste manier om Xinyan te gebruiken, is door eerst haar sterrenbeelden te verzamelen en vervolgens zoveel mogelijk ATK, fysieke DMG en CRIT DMG te stapelen. Als je dit doet, wordt haar Burst-schade gemaximaliseerd en krijgt ze een beetje levensvatbaarheid op het veld.

Amber

Algemeen beschouwd en bespot als het slechtste personage in Genshin Impact, heeft Amber de pech het eerste personage te zijn dat spelers rekruteren. Hoewel haar Boog- en Pyro-vaardigheden nuttig zijn voor vroege puzzels, zijn haar daadwerkelijke vechtvaardigheden verschrikkelijk. Haar elementaire vaardigheid heeft een lange afkoelperiode en richt heel weinig schade aan. Wat betreft haar Burst, hoewel het behoorlijk is, wordt het nog steeds beter gepresteerd door andere Pyro-gebruikers in Genshin Impact. Zelfs Amber’s Constellations kunnen haar uitrusting niet redden, omdat ze de meest willekeurige passives toevoegen die niets voor haar en haar team doen.

Genshin Impact is nu beschikbaar op mobiel, pc, PS4 en PS5. Een Switch-versie is in ontwikkeling.

Geef een antwoord