Hoewel Find the Markers  misschien gewoon een andere speurtocht-achtige ervaring lijkt, biedt het eigenlijk een behoorlijk ingewikkelde kaart, met meer dan een handvol uitdagende geheimen om te vinden. Met de kleine update van februari 2022  heeft Find the Markers vijf extra markeringen toegevoegd die spelers kunnen ontdekken, waaronder degene die we in deze korte handleiding zullen behandelen, de Polka Dot Marker.

De stippenmarkering vinden

Als je eenmaal in Find the Markers bent uitgekomen, ga je naar het woestijngebied van de kaart. Als je verdwaalt, herinner je dan waar we de Cowboy Marker hebben gevonden en verzameld.

In dit woestijngebied is een grote piramide – loop rechts van deze piramide naar de hieronder afgebeelde locatie.

Spring vanaf hier op de top van de zanderige klif en sla linksaf, langs de klif naar de vier cactussen in de verte.

Zodra je de cactuscirkel hebt bereikt, loop je naar het midden ervan.

Zodra je dat doet, wordt je avatar geteleporteerd naar een kleurrijke kamer vol stippen.

Om verder te gaan naar de Polka Dot Marker, moeten we deelnemen aan de Plinko-achtige minigame van deze kamer door op het onderstaande groene platform te stappen en te hopen dat onze Robloxian in het gele gat landt als het valt.

Als je niet meteen in het gele gat landt, is dat oké! Je kunt het opnieuw proberen totdat je het haalt. Als je eenmaal binnen bent, word je opnieuw geteleporteerd naar een andere polka dot-kamer. Binnen in deze kamer is de Polka Dot Marker!

Om deze marker te claimen, loop je er gewoon naar toe en raak je hem aan. Als u dit doet, ontvangt u de bijbehorende badge en Markerdex-invoer.

Op zoek naar meer Find the Markers-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over hoe u de foutmarkering kunt krijgen in Find the Markers – Roblox of Hoe u de… Marker krijgt in Find the Markers – Roblox hier op Volsiz!

Geef een antwoord