In Final Fantasy XIV patch 6.2 is een nieuwe mount toegevoegd die niet direct beschikbaar was. Dit was de Starlight Steed, een trouw rendier met de kracht van vliegen. Het rendier blijkbaar, volgens de beschrijving, slechts een illusie – een glamoureuze rijdier die je door Blitzen is geschonken als onderdeel van de Starlight Celebration.

De Starlight Steed ontgrendelen

De Starlight Steed is alleen ontgrendelbaar als onderdeel van het Starlight 2022-evenement, dat ten tijde van de release van patch 6.2 nog niet was begonnen. Dat betekent dat op het moment van schrijven de Starlight Steed niet beschikbaar is.

Om de Starlight Steed te ontgrendelen, moet je de Starlight 2022-zoektocht voltooien, die draait om het helpen van het rendier Blitzen, een inwoner van Sharlayan. Als beloning voor het voltooien van de zoektocht, zal Blitzen je een glamoureuze rijdier van je eigen vliegende rendier schenken.

Wanneer is Starlight 2022

Volgens onze voorspellingen zal Starlight 2022 plaatsvinden in december 2022, hoewel de exacte datum onbekend is. Het evenement zal waarschijnlijk ongeveer twee weken duren, waardoor je genoeg tijd hebt om dit ros op te halen en toch van het vakantieseizoen te genieten.

Maar zelfs als je de Starlight 2022-viering mist, komen eerdere mounts en unlockables van seizoensevenementen meestal ongeveer een jaar na de eerste release in de Final Fantasy XIV Online-winkel. Als je daarom de Starlight Steed nu mist, kun je hem vanaf 2023 in de Online Store pakken.

Ga voor meer Final Fantasy XIV-nieuws, handleidingen en informatie naar How to unlock the Isle Farmhand glamour-set in Final Fantasy XIV op Volsiz.

Geef een antwoord