Na een dag enorme raid-bazen en hordes demonen te hebben verslagen, is het leuk om je spreekwoordelijke voeten omhoog te zetten en een aantal van de vele verzamelobjecten van Lost Ark te pakken. Een van de meer ontspannende methoden is om aan boord van een van je schepen te klimmen en naar de eilanden te gaan. Ongeveer 100 hebben verzamelbare eilandzielen, en hoe meer je verzamelt, hoe belangrijker de beloningen die je ontvangt. Dus, hoe krijg je de Giant Mushroom Island Soul in Lost Ark ?

Waar is de Lost Ark Giant Mushroom Island Soul?

Giant Mushroom Island is een van de vreemdste in Lost Ark. Als je aankomt, bevind je je in een kleine afgesloten baai met slechts een paar NPC’s. Een van hen, Pushpush, verkoopt Red Cashew Juice voor slechts 10 zilveren munten. Koop er een en ga dan naar de noordoostelijke hoek van de baai. Na een icoonprompt drink je het sap – en word je geminiaturiseerd en vervoerd naar het gebied waar je de Giant Mushroom Island Soul zult vinden.

Eenmaal in dit gebied vind je veel gigantische paddenstoelen (en geen mobs). Je moet je houtkapvaardigheid gebruiken om de paddenstoelen om te hakken. Dit is een willekeurige RNG-drop van het loggen, dus veel succes. Sommige spelers melden dat ze de Island Soul krijgen als een willekeurige druppel op hun eerste paar paddenstoelen. Terwijl anderen hun hele 10.000 levensenergie hebben besteed en geen geluk hadden, moesten ze een andere dag terugkomen. Erger nog, de westerse versie van Lost Ark heeft geen leverancier voor de Giant Mushroom Stems die op het tabblad Zeilen van je inventaris zullen verschijnen. Hopelijk wordt het in een latere patch geïntroduceerd.

We zijn allemaal over Lost Ark in Volsiz! Bekijk Waar is de oase op Eternity Isle in Lost Ark? of All Island Tokens-locaties in North Procyon Sea in Lost Ark voor meer.

Geef een antwoord