Als je de hoofdverhaallijn niet volgt of tegen golven van demonen vecht in Lost Ark, ben je waarschijnlijk op zoek naar enkele van de vele verzamelobjecten. De ongeveer 100 Island Souls verspreid over de vele eilanden van het spel zijn enkele van de meest gewilde. Sommige zijn eenvoudig te vinden, andere minder. Dus, waar haal je de Golden Wave Island Soul in Lost Ark?

Waar is de Lost Ark Golden Wave Island Soul?

Helaas is dit een van die RNG-speurtochten die frustrerend kunnen zijn. De ziel van Golden Wave Island zit in een van de vele buitkisten en tassen  op het eiland. Het zit niet in een specifieke, je moet gewoon kisten blijven openen totdat je een gelukkige druppel krijgt. Aan de positieve kant, het kostte ons niet al te lang om het te vinden (misschien 15 minuten). En er zijn andere dingen te doen op het eiland terwijl je zoekt.

Er is een eenvoudige missieketen op het eiland die begint met de Broken T-82-robot  die duidelijk op je kaart staat aangegeven wanneer je op het eiland aankomt. Als je deze missiereeks volgt, moet je de kisten hoe dan ook openen, dus je slaat twee vliegen in één klap. Sterker nog, je zult vaak Shipwreck Scrap vinden  in de kisten die je opent. Deze kunnen worden gebruikt om de vervangingsonderdelen Una’s zoektocht te voltooien  die voor u beschikbaar komt zodra u de missies van de T82-robot hebt voltooid. Golden Wave Island is ook een uitstekende plek om T1-relikwieën te vinden, aangezien er geen mobs op het eiland zijn.

Wil je alle beste opgravingsplekken in Lost Ark weten of hoe je alle Mokoko Seed-locaties op Azure Wind Island in Lost Ark kunt vinden? We hebben alle informatie die je nodig hebt bij Volsiz!

Geef een antwoord