Snoekbaarzen krijgen in Disney Dreamlight Valley kan behoorlijk uitdagend zijn. Dit geldt met name omdat het proces voor het vangen van snoekbaarzen een bug is geworden in het spel. Met dit nummer hebben we het alternatief van drops vanaf de Moana-boot gepresenteerd om te proberen Walleye te krijgen.

Waar kun je een Snoekbaars krijgen in Dreamlight Valley?

Alle snoekbaarzenlocaties in Disney Dreamlight Valley

Snoekbaarzen zijn een vrij zeldzaam vistype in Disney Dreamlight Valley, dus voel je niet al te slecht als je problemen hebt om er een te verwerven. Er is maar één plek in het spel waar je op Snoekbaarzen kunt vissen. Snoekbaarzen vind je alleen op Sunlit Plateau. Het ontgrendelen van dit gedeelte kost je 7.000 Dreamlight en zal een beetje in het spel komen, dus spelers moeten niet verwachten dat ze meteen toegang hebben tot het gebied wanneer ze voor het eerst beginnen met spelen.

Hoewel je normaal gesproken op snoekbaarzen kunt vissen in Sunlit Plateau, is er een fout opgetreden die het vinden van snoekbaarzen voor sommige spelers moeilijk of onmogelijk maakt. Om deze reden kun je echt niet naar Snoekbaars vissen totdat er een update is uitgebracht door ontwikkelaars. Spelers zijn vrij om het zelf te proberen, maar moeten begrijpen dat dit onmogelijk kan zijn.

Hoe te vissen op Snoekbaarzen in Dreamlight Valley

Zorg ervoor dat je je hengel al bij Goofy hebt gekocht. Dit gebeurt aan het begin van het spel en het enige wat je hoeft te doen is een korte zoektocht voltooien nadat je met hem hebt gesproken. Nadat je de hengel hebt gekregen, moet je er ook voor zorgen dat je Sunlit Plateau hebt ontgrendeld.

Aangezien de bug met Walleye momenteel is opgemerkt in Disney Dreamlight Valley, is het onwaarschijnlijk dat je veel geluk zult hebben met de typische aanpak. Dit zou normaal gesproken zijn om gewoon herhaaldelijk te vissen op het zonovergoten plateau totdat u een snoekbaars vangt. Omdat het een buggy is, is onze volgende aanbeveling om de Moana-boot tot zijn maximum te laten stijgen. Dit geeft je druppels vis, inclusief af en toe een snoekbaars.

Meer lezen over Disney Dreamlight Valley? Kijk dan eens bij How to make Crackers in Dreamlight Valley op Volsiz.

Geef een antwoord