Koken is een van de vele activiteiten die je als speler kunt uitvoeren in Disney Dreamlight Valley. Terwijl u uw gekookte maaltijd kunt eten om energiepunten terug te krijgen, zijn er verschillende taken waarvoor u specifieke items moet koken. Hier leest u hoe u Crackers maakt in Dreamlight Valley.

Crackers koken in Dreamlight Valley

Alles wat je nodig hebt om Crackers te koken zijn twee items: tarwe en kolen. Ga in je huis naar het fornuis om de kookpot tevoorschijn te halen. Selecteer en laat een tarwe-item uit je inventaris in de pot vallen en kies vervolgens de optie “Start Cooking”, waarvoor een steenkool nodig is en deze automatisch uit je rugzak haalt.

Binnen enkele seconden heb je je versgebakken Crackers in huis. Crackers koken maakt ook deel uit van de Foodception-zoektocht met Mickey Mouse. Tijdens deze missie leer je hoe je tarwe plant, water geeft en oogst. Bovendien zal Mickey je ook helpen het recept voor fruitsalade te ontgrendelen en je een fornuis geven om op te koken.

Waar haal je tarwe vandaan in Dreamlight Valley

In de Dreamlight Valley kom je vaak tarweplanten tegen. Je kunt ook tarwezaden kopen in de winkel in het Peaceful Meadow-gebied of ze foerageren. Plant tarwezaden in uw tuin en wacht tot ze groeien voordat u gaat oogsten.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Disney Dreamlight Valley-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over All Sunstone Fragment Locations in Dreamlight Valley.

Geef een antwoord