Met Dreamlight Valley kunnen spelers deelnemen aan verschillende soorten activiteiten in de Disney-wereld. Naast foerageren, vissen, tuinieren en het oplossen van problemen van anderen, kun je in het spel ook verschillende recepten koken. Hier leest u hoe u een fruitsalade maakt in Disney Dreamlight Valley.

Hoe fruitsalade te koken in Dreamlight Valley

Fruitsalade is een van de gemakkelijkste desserts om te bereiden in Dreamlight Valley, omdat er maar één ingrediënt voor nodig is. Ga gewoon naar het fornuis in je huis en plaats een stuk fruit in de kookpot. Je kunt elk fruit in het spel gebruiken, of het nu appels, frambozen of bananen zijn. Selecteer de “Start Cooking”-optie, die één verzameld steenkoolitem zal gebruiken, en dan ontvang je een fruitsalade.

Je kunt dit item uit je in-game inventaris gebruiken om je energie aan te vullen met 450 punten of het te verkopen voor 25 munten. Bovendien zijn de fruitsalade, samen met de zeevruchtensalade en de zeevruchtenschotel, vereist om de Peacemakers Quest te voltooien.

Waar haal je fruit vandaan in Dreamlight Valley

Fruitbomen zijn op je kaart gemarkeerd met een groen appelpictogram. Je kunt naar deze gebieden gaan en al het fruit dat er is verzamelen door het van de boom te oogsten. We hebben een aantal van deze plekken gemarkeerd in de buurt van de Plaza waar je fruit zoals appels en frambozen kunt vinden.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Disney Dreamlight Valley-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over het bereiden van smakelijke salade in Dreamlight Valley en All Sunstone Fragment Locations in Dreamlight Valley.

Geef een antwoord