Zoals fans hadden gehoopt, zit de Return to Monkey Island boordevol humor en point-and-click-puzzels. Als je onze held Guybrush Threepwood speelt, bevind je je al snel op Monkey Island, waar je moet samenwerken met de schijnbaar verraderlijke Captain Maddison. Nadat je bent teruggekeerd naar het schip van LeChuck en alle informatie hebt gevonden die je nodig hebt, is het tijd om het ritueel daadwerkelijk uit te voeren. Dus, hoe voltooi je het ritueel in Return to Monkey Island?

Hoe de schedels te gebruiken in Return to Monkey Island Casual & Hard Mode

Om het themalied van LeChuck te spelen, moet je eerst de zes schedels van het hele eiland hebben verzameld. Ga naar rechts van waar Captain Maddison staat en plaats de schedels op de palen aan weerszijden van Murray (de volgorde maakt niet uit). Pak dan het bot van de vloer. Gebruik het bot om elke schedel te ‘klonken’, inclusief Murray, om te zien welk muzikaal geluid het maakt. Open nu het themalied in je inventaris en noteer het deuntje – do do mi sol fa re.

Hoe voltooi je het geheime ritueel in Return to Monkey Island Casual & Hard Mode

Je bent nu klaar om dit deel van de zoektocht te voltooien, dus praat met Captain Maddison en vertel haar dat je er klaar voor bent. Voordat je dat doet, moet je onthouden dat je de juiste slogan uit het dagboek hebt genoteerd ( Plunder the seven bilges ) en ervoor zorgt dat je de Tentacles met Daisy Sauce van LeChuck’s schip hebt verzameld. Als je dat hebt gedaan, ben je klaar om het ritueel te voltooien.

We hebben alle Monkey Island-goedheid die je nodig hebt hier bij Volsiz! Bekijk Hoe krijg je unaniem stemmen over het schip van LeChuck in Return to Monkey Island Casual & Hard-modus? Of hoe het hintboek werkt in Return to Monkey Island, hier.

Geef een antwoord