Het evenement Tears of Themis A Wish in the Light loopt van 21 september 2022 tot 1 oktober 2022 en herdenkt de verjaardag van Vyn Richter. Tijdens de evenementperiode moet je Vyn helpen zijn verjaardagsreiswensen te voltooien door verschillende reisevenementen te voltooien gedurende een bepaalde tijd. Dit evenement staat open voor alle spelers die Vyn’s persoonlijke verhaal 1-1 hebben voltooid.

Aangezien de Travel Wishes tijdgebonden zijn, raden we je ten zeerste aan om zo snel mogelijk te beginnen. Het duurt zes dagen om alle wensnotities te verzamelen die nodig zijn om deze taken te voltooien, en elk vereist enige wachttijd tussendoor om te voltooien.

Hoe Vyn’s verjaardag Travel Wish-taken in Tears of Themis te doen

Ga naar het evenementenmenu in de rechterbovenhoek van het scherm om onmiddellijk naar het eerste deel van het evenementverhaal te gaan, waar jij en Vyn je herinneren dat ze verjaardagsverlanglijsten voor elkaar maakten. Zodra dat is gebeurd, kun je aan de Travel Wish-taken gaan werken. Deze moeten worden gedaan in de exacte volgorde die wordt vermeld in het evenementmenu.

Klik op een Travel Wish-taak en klik op Start om deze te starten. Elk segment kost ongeveer 10 tot 20 wensbriefjes. Bij het starten van een taak zie je linksonder in het scherm een ​​timer en twee soorten reisevenementen.

  1. Vergrootglaspictogram — observatie van het landschap. Verkort de tijd met 10 minuten.
  2. Persoonspictogram — chat met Vyn. Verkort de tijd met 20 minuten.

Je moet alle reisgebeurtenissen doen om de resterende tijd linksonder in het scherm te verminderen. Nadat je alle reisevenementen hebt uitgeput, moet je 30 minuten wachten voordat er weer een nieuwe set verschijnt. Houd er rekening mee dat het spel je er niet aan herinnert dat de 30 minuten voorbij zijn, dus je moet terugkomen als je haast hebt om de taak te voltooien.

De timer is gebaseerd op real-life tijd, dus elke seconde die verstrijkt, vermindert ook de resterende tijd voor het segment waaraan u werkt. Zodra de timer is afgelopen, is het segment voltooid. Hierdoor kun je Reiswensen technisch compleet maken door de uren op een natuurlijke manier te laten verstrijken. Omdat sommige taken echter vijf uur of langer duren, kan het handiger zijn om elke 30 minuten Reisevenementen te voltooien om de wachttijd sneller te verminderen.

Elke taak is verdeeld in drie segmenten, aangegeven door het jurylidsymbool naast het woord Voltooiing. U moet alle drie de segmenten voltooien om een ​​taak als voltooid te beschouwen. Zodra een taak is voltooid, kun je het volgende deel van Vyn’s verjaardagsverhaal ervaren (met gesproken dialoog!) en zijn volgende reiswens ontgrendelen.

Beloningen claimen in Vyn’s A Wish in the Light verjaardagsevenement in Tears of Themis

Klik op het Taken-menu rechtsonder op de evenementpagina om beloningen te claimen voor alle Travel Wish-taken die je hebt voltooid. De belangrijkste beloningen zijn onder meer:

  • Vyn’s verjaardag R-kaart “Falling” — verkrijg vijf exemplaren door Travel Wishes te voltooien.
  • Vyn’s ‘In the Light’-verjaardagsoutfit – voltooi de reiswens ‘Vrijwilliger bij weeshuiskliniek’, de op één na laatste.
  • Vyn’s slaapkamerachtergrond en A Wish in the Light Badge – voltooi de laatste reiswens genaamd ‘Verjaardagsviering’.

Bekijk onze gids over Hoe werken verjaardagsbanners in Tears of Themis om je te helpen je S-Chips toe te wijzen aan dit evenement.

Geef een antwoord