Veel spannende titels werden tentoongesteld tijdens Tokyo Game Awards 2022, en Ashfall is een van hen die de aandacht van velen trok. Het is een nieuwe MMORPG-titel met een grimmige verhaallijn en geïnspireerd op veel games zoals Fallout. Op basis van de indrukken van de trailer belooft het goede actievolle gameplay met de op covers gebaseerde shooter. Het leveldesign en de tekenstijl zijn eenvoudig maar zien er over het algemeen goed uit. Velen zijn benieuwd of het op PlayStation-, Xbox- en Switch-platforms zal aankomen. Lees het artikel verder om meer te weten te komen over Ashfall en of het op reguliere platforms komt, waaronder PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

De ontwikkelaars van Ashfall spraken vol passie over hun visie op het spel en de inspiratie die het uit Fallout haalt. Om het de thema’s van Fallout te laten herscheppen, schakelden ze zelfs Hans Zimmer, Inon Zur en Steve Mazarro in om de muziek van het spel te coproduceren. Zowel de pc- als de mobiele versie krijgen dezelfde meeslepende ervaring van op cover gebaseerde shooter en fans zijn er blij mee. Je krijgt hetzelfde gevoel van angst en gevaar als je desolate landen in het spel verkent. Hoewel de game ambitieus klinkt, toont de gameplay precies het tegenovergestelde. De animaties zien er onhandig uit en kogelsponzen en afbeeldingen hebben verbeteringen nodig, zoals velen suggereerden. We denken dat het in de toekomst zal verbeteren met de release van de game in 2023.

Het plot

Ashfall speelt zich af in de fictieve post-apocalyptische wereld waar de aarde wordt verwoest door kernwapens, geïnitieerd door een malafide AI. Denk aan Skynet uit de Terminator-serie omdat het gedrag en de instelling van de AI daar erg identiek aan zijn. Een kleine groep mensen overleeft en gaat op weg om het land te herstellen met behulp van de Core of Creation – Een sleutel die het tij van het lot van de mensheid kan keren en de mensheid in zijn oude glorie kan herstellen.

Komt Ashfall aan voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch?

Na het spel te hebben onderzocht en officiële kanalen te hebben bekeken, ontdekten we dat Ashfall vanaf nu niet naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch zal komen. De game is ontworpen met pc en mobiel in gedachten en de algehele mechanica en gameplay zijn daar omheen gebouwd. Als het in de toekomst voor andere platforms wordt aangekondigd, werken we dit artikel zo snel mogelijk bij.

Dit concludeert het artikel over Ashall die naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch komt. Voor meer van dergelijke informatieve artikelen over nieuwe games, blijf ons volgen op Volsiz.

Geef een antwoord