Als je op zoek bent naar informatie over of er al dan niet een releasedatum is voor Eville op Nintendo Switch, PS4 en PS5, dan ben je hier aan het juiste adres. Eville is een aankomend sociaal deductiespel voor meerdere spelers, maar met verschillende coöp-RPG-elementen. Evenzo is het een spel dat bekend is bij fans van games als Among Us. Het spel heeft elementen waarbij spelers moeten liegen en andere spelers moeten verraden om te winnen. Veel mensen kijken dan ook uit naar de release van het spel. Dit artikel gaat daarom over Is er een releasedatum voor Eville PS4, PS5 en Nintendo Switch.

Wanneer is de releasedatum voor Eville?

De game wordt momenteel uitgebracht op 11 oktober 2022. Evenzo is het een game die zal verschijnen als een Xbox Game Pass-release voor zowel pc als Xbox-consoles. Daarom kunnen spelers die een Game Pass-abonnement hebben de game op de dag van release krijgen.

Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je alle laatste informatie vinden die je nodig hebt over of er een releasedatum is voor de game op Nintendo Switch, PS4 en PS5 door hieronder te lezen.

Is er een releasedatum voor Eville PS4 en PS5?

Helaas is het korte antwoord nee. Er is momenteel geen informatie beschikbaar over een releasedatum voor de game op zowel PlayStation 4 als PlayStation 5. Fans die op het PlayStation-platform wachten op de release van de game, zullen dus moeten wachten op een officiële aankondiging.

Is er een releasedatum voor Eville Nintendo Switch?

Helaas is er momenteel geen officiële informatie over de releasedatum van de game voor de Nintendo Switch. Evenzo is er geen officiële aankondiging van de beschikbaarheid van de game op de Nintendo Switch. Er is ook geen informatie beschikbaar over of de game binnenkort naar de Switch komt. Er is echter altijd een kans dat de game op een later tijdstip op de Switch verschijnt.

Dit was een artikel over of er een releasedatum is voor de game op Nintendo Switch, PS4 en PS5. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord