Isonzo is een first-person shooter-videogame met een online PvP-modus die zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. Het richt zich op het WW1 zuidfront en fungeert als een vervolg op Verdun en Tannenberg. Isonzo had zijn releasedatum op 13 september 2022. Het is beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Er is een set eenheidspakketten beschikbaar in Isonzo. Als u alle details wilt weten over het type beschikbare eenheidsverpakkingen en de verscheidenheid aan items die in elk eenheidspakket aanwezig zijn, dan bent u op de juiste plaats. In dit artikel zullen we alle belangrijke details behandelen met betrekking tot alle bestellijsten van eenheden in Isonzo. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

Isonzo All Units Pack bestellijst

Isonzo is momenteel een van de favorieten van de fans en staat bekend om de verscheidenheid aan functies die het biedt. Een voorbeeld van zo’n functie is de beschikbaarheid van eenheidsverpakkingen. Er zijn momenteel 4 units beschikbaar in Isonzo. Dit zijn namelijk de Elite-eenheden, de Alpine-eenheden, de Veteranen-eenheden en de Reserve-eenheden. Hieronder vindt u volledige informatie over al deze eenheidsverpakkingen en hun inhoud.

1) ELITE UNITS -> Elke klasse heeft nieuwe historische outfits in de ‘Elite Units’-bundel. Terwijl de Oostenrijks-Hongaarse uniformen de angstaanjagende Bosnische troepen bevatten, zijn de Italiaanse uniformen voorzien van Bersaglieri-fietsers en Arditi-troepen. Drie gezichtsaccessoires en vijf beroemde snorren maken ook deel uit van de set.

2) ALPINE EENHEDEN -> De tas “Alpine Units” bevat een verscheidenheid aan ruwe baarden naast de kleding en uitrusting die de eenheden gedurende de winter gebruiken. De Oostenrijks-Hongaren dragen dikke overjassen, terwijl de Italiaanse infanterie geniet van witte wintercamouflage. Elke kant heeft één gezicht, drie gezichtsdingen en vijf snorren en baarden.

3) VETERAANEENHEDEN -> Een aantal van de meest herkenbare groepen aan het Italiaanse front, zoals de Italiaanse Sardijnse brigade, de Bersaglieri en de Oostenrijks-Hongaarse Honved, hebben door de strijd gedragen uniformen die beschikbaar zijn in het pakket “Veteraneneenheden”. Er zijn vier gezichtscomponenten, één gezicht voor elke groep en vijf snorren.

4) RESERVE-EENHEDEN -> Uniformen in de achterste rij voor elke klasse zijn opgenomen in de set “Reserve-eenheden”. De befaamde “Carabinieri Reali” politiekorpsen met hun antieke helmen maken deel uit van de Italiaanse uniformen, terwijl de Oostenrijks-Hongaren de historische “Standschützen” dragen

Dit ging dus allemaal over de bestellijst van alle eenheden in Isonzo. Alle vier de eenheidspakketten dienen respectievelijk als een unieke identiteitsgever voor de personages in het spel. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord