Komt Modern Warfare 2 op PS4? Het Call of Duty-vervolg is goed op weg en Activision heeft bevestigd dat Modern Warfare 2 een PS4-release zal hebben op exact hetzelfde moment als de PS5-versie (met meer details over wanneer dat hieronder zal zijn).

Het lijkt er dus op dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een release zal krijgen — maar wanneer zal het zijn en wat weten we over het eindproduct? We hebben hieronder alles wat je moet weten over de game, de releasedatums en wat je moet weten over de PS4-poort van Modern Warfare 2.

Bij het beoordelen of Modern Warfare 2 naar PS4 komt, kan het helpen om rekening te houden met de vorige overgang van PS3 naar PS4. Nadat de PS4 in 2013 werd gelanceerd, hadden PS3-spelers nog steeds toegang tot Call of Duty Ghosts (2013), Advanced Warfare (2014) en Black Ops 3 (2015), voordat Infinite Warfare (2016) eindelijk exclusief voor PS4 werd. Natuurlijk zijn de ontwikkelingskosten van deze releases met een groot budget de afgelopen jaren enorm gestegen, plus er zijn de niet onbelangrijke zaken van PS5-hardwaretekorten en een wereldwijde pandemie om rekening mee te houden, waardoor het veel moeilijker is om te voorspellen hoe de zaken in de toekomst zullen evolueren. huidige consolegeneratie.

Komt Modern Warfare 2 op PS4?

Na veel speculatie en debat is de vraag “is Modern Warfare 2 op PS4” nu officieel beantwoord door Activision. Als je naar de pre-order (opent in nieuw tabblad) pagina van de Modern Warfare 2-website gaat en PlayStation als je formaat selecteert, zul je zien dat zowel de Cross-Gen Bundle als de Vault Edition-opties de PS4- en PS5-versies bevatten van het spel. Bovendien hebben we ook de aankondiging gehad dat PlayStation de bètaversie van Call of Duty: Modern Warfare 2 “minstens vijf dagen” eerder krijgt dan andere platforms, wat een extra stimulans is voor PS4- en PS5-gamers om zich vroeg aan te melden. Dit alles betekent dat PlayStation-spelers gerust kunnen zijn, wetende dat het volgende deel in de Call of Duty-serie hun kant op komt,

Geef een antwoord