The Return to Monkey Island ziet onze oude point-and-click-held Guybrush Threepwood terug in een hoofdrol naast zijn oude aartsvijand LeChuck. Zoals we gewend zijn, lopen de dingen niet helemaal volgens plan, waardoor Guybrush de onaangename kapitein Maddison moet helpen als hij het geheim van Monkey Island wil vinden. Ze hebben wat persoonlijke informatie over LeChuck nodig om het voor elkaar te krijgen. Dus, hoe vind je de geheimen van LeChuck in Return to Monkey Island?

LeChuck’s Secrets vinden in Return to Monkey Island – Casual-modus

Je hebt de taak om drie stukjes informatie te vinden, die je allemaal nodig hebt om terug te gaan naar het schip van LeChuck. Je hebt al een manier om terug te sluipen naar het schip – je hoeft alleen maar de bemanning te ondervragen om erachter te komen wat je nodig hebt.

Wat is het themalied van LeChuck in Return to Monkey Island? Casual modus

Om dit te vinden, ga je gewoon naar het benedendek en naar de rechtopstaande ton bij de ingang van de scheepskombuis. Het staat daar op een stuk papier. Als je het leest, vind je de aantekeningen ( do, do, mi, sol, fa, fa, re ) erop geschreven.

Hoe kom je bij het themalied van LeChuck – Hard mode

Je moet met Flair praten om het themalied van LeChuck in de Hard-modus te weten te komen. Ze componeert de muziek in de kombuis van het schip, maar ze wil het je niet geven. Ga naar het bovendek en bel één keer om de notities te krijgen. Flair zal haar plek verlaten, dus dat is je kans om terug te keren naar de kombuis van het schip en het themalied op te halen.

Wat is de slogan van LeChuck in Return to Monkey Island? – Casual en harde modus

Als je met Bob praat, zal hij je regelmatig vertellen dat de slogan van de kapitein verandert. Ga de hut van LeChuck in en pak zijn dagboek van de plank. Als je het doorleest, stuurt het laatste item met een slogan je terug door het dagboek naar de 17e – toen het Plunder the seven bilges was. Dit kan veranderen, maar het is altijd de slogan van 17 februari.

Wat is het favoriete eten van LeChuck in Return to Monkey Island? Casual modus

Ga naar de kombuis van het schip en vraag Putra naar het favoriete eten van LeChuck. Ze zal je vertellen dat het Tentacles met madeliefjessaus is. Ze kan het je echter niet halen omdat ze geen madeliefjes heeft. Je kunt wat madeliefjes verzamelen van het pad dat naar de Giant Monkey Head leidt, net voordat je Captain Maddison bereikt. Zij maakt het gerecht voor je – zorg ervoor dat je het van de tafel pakt.

Hoe je het favoriete eten van LeChuck kunt krijgen – Harde modus

Praat met Putra om LeChuck’s favoriete eten te krijgen in de Hard-modus. Ze zal je niets vertellen omdat je nooit aardig tegen haar bent geweest. Vul haar “Chef”-vaardigheden aan en ze zal graag Tentacles met madeliefjessaus bereiden. Helaas heeft ze geen tentakels meer, dus je moet er een vinden. Keer terug naar het strand bij de vulkaan en zoek naar dode inktvis aan de rechterkant. Gebruik het mes om een ​​tentakel door te snijden en aan Putra te geven. Ze zal LeChuck’s favoriete eten voor je bereiden!

Wat te doen met LeChuck’s Secrets in Return to Monkey Island

Met de informatie die je nodig hebt en het gerecht in de hand, ga je terug naar Captain Maddison. Om het geheime ritueel te voltooien, moet je ook alle schedels van Monkey Island verzamelen. Als je alles hebt, kun je de ceremonie nu uitvoeren met het themalied, de slogan en het favoriete eten van LeChuck!

Wil je meer Monkey Island-goedheid? We hebben je gedekt bij Volsiz! Bekijk gidsen zoals How the Hint Book works in Return to Monkey Island.

Geef een antwoord