Ebb Software heeft fans een close-up en misschien te persoonlijke kijk gegeven op de groteske wereld van Scorn. Daarnaast krijgen spelers hun eerste blik op een van de vele puzzels die ze zullen tegenkomen in dit bizarre vleeslabyrint.

Ebb Software heeft een lange gameplay-walkthrough van Scorn’s proloog geüpload. Daarin worden spelers wakker en bevinden ze zich in een vreemde wereld die bestaat uit vlees, metaal en nachtmerries. De meeslepende wereld van Scorn is echt het spul van gruwelen, maar op een manier die ervoor zorgt dat je je niet kunt afwenden.

We zullen niet in detail treden voor de puzzel voor diegenen die Scorn ongerept willen houden, maar je verstand en gezond verstand zullen worden getest omdat je door een groteske omgeving moet navigeren, met vreemde tools moet omgaan en jezelf in ongemakkelijke situaties moet brengen. Maar weet dat Scorn je hand niet vasthoudt, en het is aan jou om de regels van deze wereld te ontdekken en de puzzels te beheersen.

Bekijk de proloogtrailer voor een diepgaande blik, of wacht tot 21 oktober 2022 en ervaar het hellelandschap van Scorn zelf. Hoe dan ook, bereid je voor op een aantal angstaanjagende en kalmerende avonturen in deze vreemde wereld.

Ga voor meer informatie over gamen naar Moet ik Metal Hellsinger kopen? — Review en alle tekens en wapens in Metal Hellsinger op Volsiz.

Geef een antwoord