Het bewaren van Yagami’s portemonnee is erg handig in alle aspecten van Lost Judgement; hier zijn enkele eenvoudige manieren om snel geld te vergaren.

 

Lost Judgment vereist vaak dat Yagami zijn portemonnee opent om nuttige items, informatie en apparatuur te verkrijgen. Deze gids legt enkele eenvoudige manieren uit om snel geld te verdienen in Kamurocho en Yokohama.

Lost Judgment is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Ryo Ga Gotoku Studios en uitgegeven door Sega. Hij volgt rechercheur en ex-advocaat Takayuki Yagami terwijl hij pesten onderzoekt op de Seiryu High School in Yokohama en al snel onderzoek doet naar een moord en de banden met een veel oudere zaak. Onderweg neemt hij deel aan een breed scala aan nevenactiviteiten en cases in de typische Yakuza -spelstijl.

Paradijs VR

Net als in het originele Oordeel, is Paradise VR een fantastische bron van geld, waarbij de minigame spelers beloont met waardevolle items zoals borden, samen met geldbeloningen. Het enige dat dit moeilijker maakt, is de noodzaak om speelpassen te kopen om deel te nemen aan Paradise VR, maar deze kunnen worden verkregen uit een aantal andere minigames.

  • Heaven’s Golf: voltooi de bingo-uitdaging met 8 bingo’s voor een Play Pass. (Herhaalbaar)
  • Detective Dog: Als spelers rondlopen met de Detective Dog waartoe spelers toegang krijgen in hoofdstuk 4, zullen ze soms een Play Pass vinden.
  • Batting Center: Een Play Pass kan voor 4.000 punten worden gekocht bij een van de Batting Centers van het spel.
  • Skateboarding: Een Play Pass kan worden gekocht voor 18.000 punten bij de Skateboarding Minigame, die wordt ontgrendeld via School Stories.

Paradise VR is zeker de meest lucratieve manier om geld te verdienen in het spel.

Vijandelijke ontmoetingen

Bijzonder taaie vijanden spawnen soms in de gamewereld, aangegeven door een paarse pijl op de kaart. Deze jongens kunnen lastig zijn om neer te halen, maar laten altijd veel geld vallen en kunnen ook items zoals borden laten vallen die voor veel verkopen. Het kan verstandig zijn om het spel op te slaan voordat je ertegen gaat vechten als spelers van plan zijn om het op te nemen.

Vijandelijke ontmoetingen kunnen over het algemeen heel gezond zijn voor Yagami’s portemonnee, omdat ze regelmatig borden laten vallen, waarvan het belangrijkste doel is om voor geld te worden verkocht in pandjeshuizen in Kamurocho en Yokohama, en Yagami is zeker niet traag als het om vechten gaat.

Zijkoffers

Het is ook de moeite waard om veel zijkoffers te doen, omdat ze vaak een van de sterkste onderdelen van de Yakuza- spellen zijn. Ze fungeren ook als een fantastische bron van extra geld als ze eenmaal zijn voltooid, dus ze mogen zeker niet worden genegeerd als spelers op zoek zijn naar extra geld.

Lost Judgment is nu beschikbaar voor PS4, PS5, pc, Xbox One, Xbox Series X/S en Amazon Luna.

Geef een antwoord