Kohinorr is een van de wereldbazen die je tegenkomt in Lost Ark naarmate je verder komt in het spel. Deze bazen moesten worden verslagen om het Adventurer’s Tome van elk respectievelijk gebied te voltooien. Kohinorr is te vinden in Yorn en meer specifiek in het noordoostelijke deel van de Iron Hammer Mine. Het gebied is hieronder rood gemarkeerd.

Deze baas heeft een aanbevolen itemniveau van 880 en heeft verschillende gezondheidsbalken om door te gaan. Het is het beste om een ​​groep vrienden te vinden om tegen ze te vechten als je het tegen deze baas wilt opnemen.

Hoe Kohinorr te verslaan in Lost Ark

Aangezien deze baas in totaal 365 miljoen gezondheidspunten heeft, is het de beste keuze om hem te verslaan. Met een groep vrienden heb je meer geluk, maar aangezien het vechten tegen deze baas een coöp-evenement is, zouden er andere spelers in de buurt moeten zijn om je te helpen.

Wanneer je je in-game kalender doorzoekt, kun je zoeken naar de baas waar je tegen wilt vechten de volgende keer dat je hem tegenkomt. Dit is de beste manier om bij te houden tegen welke wereldbazen je hebt gevochten en welke nog over zijn.

Voor meer Lost Ark, bekijk beide Wat zijn Chaos Gates in Lost Ark? en alle Mokoko Seed-locaties in Ruined Castle in Lost Ark alleen op Volsiz.

Geef een antwoord