Sommige van de lekkerste visgerechten van Disney Dreamlight Valley zijn niet gemaakt met vis die je vangt via het mini-visspel. Er zijn drie soorten schelpdieren gevonden door ernaar te foerageren. De zeldzaamste hiervan is de oester. Hier vind je ze en ook een uniek gerecht om mee te koken.

Waar kun je oesters krijgen in Disney Dreamlight Valley

Oesters, zoals mosselen en sint-jakobsschelpen, zijn te vinden langs de kustlijn in de Dazzle Beach Biome. Zoek naar een schelp op de grond met een diepere tint blauw en gladder dan sint-jakobsschelpen. Oesters hebben een lagere paaisnelheid dan mosselen en sint-jakobsschelpen, maar lijken geen vereisten te hebben om te paaien, zoals het tijdstip van de dag of het weer. We hebben geluk met het vinden van zeldzamere ingrediënten op het kleine eiland ten zuidoosten van de kustlijn van Dazzle Beach, waar de bolpilaar is.

Recepten die je kunt maken met oesters in Disney Dreamlight Valley

U kunt oesters gebruiken voor alle schelpdieren in een recept. Ze voegen meer waarde en energie toe dan mosselen of sint-jakobsschelpen. Je zou ze ook terug kunnen sparen, aangezien ze zeldzamer zijn. Er is echter maar één gerecht waarvoor je met oesters moet koken:

  • Oesterschotel: oester en citroen.

Hoewel het misschien verstandig is om een ​​handvol oesters te sparen voor het geval je ze nodig hebt voor een zoektocht, is het waarschijnlijk de moeite waard om ze te gebruiken om de waarde van een gerecht te verhogen. Of je kunt ze rechtstreeks aan Goofy verkopen voor 250 stermunten per stuk.

Op zoek naar andere Disney Dreamlight Valley-ingrediënten? Bekijk Hoe vaak paaien paddenstoelen in Dreamlight Valley? en Hoe knoflook te vinden in Disney Dreamlight Valley hier bij Volsiz.

Geef een antwoord