Soulstice is een spektakel-vechterspel geïnspireerd op de Devil May Cry-serie, waarin de twee zussen Briar en Lute centraal staan. Deze zussen vechten samen met elkaar tegen het kwaad, lossen puzzels op en ontdekken de bron van een wijdverbreid kwaad. Na een nederlaag laten vijanden rode, blauwe en groene bollen vallen. Hier is een uitleg van de rode, blauwe en groene bollen in Soulstice.

Waar worden de rode, blauwe en groene bollen voor gebruikt in Soulstice?

Rode bollen – Crimson Traan Residu

De rode bollen worden Crimson Tear Residue genoemd en worden als betaalmiddel gebruikt. Deze lichtbollen kunnen worden gebruikt om upgrades voor Briar te kopen, waardoor ze nieuwe combo’s en vaardigheden kan gebruiken. Ze vallen van gevallen vijanden en breekbare voorwerpen in de omgeving. Crimson Tear Residue kan ook worden gebruikt om items te kopen, zoals permanente gezondheidsupgrades en verbeteringen aan Lute’s Entropy-meter.

Blauwe bollen – kobalt traanresidu

De blauwe bollen worden Cobalt Tear Residue genoemd en worden als betaalmiddel gebruikt. Deze lichtbollen kunnen worden gebruikt om upgrades voor Lute te kopen, waardoor haar Fields en pareervaardigheden worden verbeterd. Ze vallen van gevallen vijanden en blauwe Motherlodes. Cobalt Tear Residue is exclusief voor Lute en kan niet worden gebruikt om de vaardigheden van Briar te upgraden.

Groene bollen – Emerald Tear Shard

De groene bollen worden Emerald Tear Shards genoemd en worden gebruikt om de gezondheid op het slagveld te herstellen. Deze lichtbollen vallen van gevallen vijanden en kunnen bij Layton worden gekocht voor 350 Crimson Tear Residue. Je kunt ook een Sturdy Husk Chunk kopen van Layton, die 10.000 Crimson Tear Residue kost en je maximale hoeveelheid gezondheid verhoogt.

Voor meer Soulstice-gidsen, bekijk Hoe je de rode kristallen kamer in Soulstice voltooit hier op Volsiz.

Geef een antwoord