Call of Duty League is het grootste jaarlijkse esports-evenement voor de Call of Duty-games met professionele, amateur- en casual gamers. Met de lancering van Modern Warfare 2 volgende maand, heeft CDL het volgende seizoen van wereldwijde competities aangekondigd en het komt eerder dan je had verwacht.

Wanneer begint het seizoen van Call of Duty League 2023?

Seizoen 2023 van Call of Duty League begint op 2 december 2022, dat is slechts 35 dagen na de lancering van Modern Warfare 2. De eerste twee weken zullen de online kwalificaties voor de komende LAN-evenementen te zien zijn. Vervolgens wordt CDL 2023 Major 1 gehost door Call of Duty League zelf in Raleigh, North Carolina van 15 december tot 18 december.

Andere evenementen, waaronder de 2023 Challengers Open, het 2022 Call of Duty: Mobile Championship en de 2022 Call of Duty Endowment (CODE) Bowl, zullen ook worden gehouden op dezelfde locatie naast Major 1. De komende toernooien in het CDL 2023-seizoen en hun gastteams staan ​​hieronder vermeld:

  • Major 2 – Boston-inbreuk
  • Major 3 – Optiek Texas
  • Major 4 – New York Subliners
  • Major 5 – wordt nog aangekondigd
  • Kampioensweekend 2023 – wordt nog bekend gemaakt

Meer details over de Majors en de finale Championships zullen in de nabije toekomst worden gedeeld door Call of Duty League op hun blog, Twitter en YouTube. Verder zal CDL naar verluidt verschillende exclusieve kijkersbeloningen hebben voor live online kijkers, net als het toernooi van het voorgaande jaar.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Hoe werkt Knock Out in Modern Warfare 2? en hoe werkt Prisoner Rescue in Modern Warfare 2?

Geef een antwoord