Xenoblade Chronicles 3’s Gem Crafting-systeem is vergelijkbaar met dat in Xenoblade Chronicles 1, en deze gids behandelt de beste Healer Gems.

 

Xenoblade Chronicles 3 beschikt over een systeem voor het maken van edelstenen dat doet denken aan het systeem in de originele Xenoblade Chronicles, met een verscheidenheid aan nuttige edelstenen die kunnen worden uitgerust met personages om hun capaciteiten te verbeteren. Deze gids behandelt specifiek de best beschikbare edelstenen voor genezerklassen.

Xenoblade Chronicles 3 is een actie-RPG ontwikkeld door Monolith Soft en uitgegeven door Nintendo. In een vreemde wereld die schijnbaar een samensmelting is van de Bionis & Mechonis uit Xenoblade Chronicles en Alrest uit Xenoblade Chronicles 2, is eindeloze oorlog de enige manier van leven. Gebonden aan vlammende klokken die het leven van hun vijanden oogsten, moeten soldaten van de naties Agnus en Keves doden om te leven, en leven alleen om te vechten. Als zes soldaten een vreemde kracht en de kans op een beter leven ontdekken, zetten ze hun verschillen opzij en gaan op zoek naar de betekenis van hun leven.

Rustgevende adem

Soothing Breath is een krachtig juweel dat de hoeveelheid gezondheidsbondgenoten verhoogt wanneer ze herleven. Het verhoogt ook de genezende kracht van het uitgeruste personage enigszins. Bij Soothing Breath I verhoogt het de gezondheid bij opwekking met 20% en de genezende kracht met 5. Bij Soothing Breath X verhoogt het de gezondheid bij opwekking met 45% en de genezende kracht met 15.

Levensreddende expertise

Tijd is kostbaar in gevechten, en als zodanig kan de tijd die nodig is om een ​​neergehaalde bondgenoot nieuw leven in te blazen, voorkomen dat de genezer zijn vaardigheden gebruikt om het feest in leven te houden. Deze edelsteen versnelt de heropleving van bondgenoten met 20% bij I en 45% bij X. Het verhoogt ook de helende kracht met 5 bij I en 15 bij X.

Zwelling Zegen & Verfijnde Zegen

Zwelling zegen en verfijnde zegen zijn een paar edelstenen die respectievelijk meer kracht en duur bieden voor buff-effecten. De meeste healing-klassen maken gebruik van buff-effecten en/of buff-zones, dus deze edelstenen kunnen hun effectiviteit en veelzijdigheid aanzienlijk verbeteren.

Zwelling zegen verhoogt de kracht van buffs met 25% bij I en 50% bij X. Verfijnde zegen verlengt de duur van buffs met 25% bij I en 50% bij X.

Stabiele spits

Steady Striker is van groot nut voor Agnus-klassen omdat hun vaardigheden worden opgeladen als automatische aanvallen landen, dus door de snelheid van automatische aanvallen te verhogen, kunnen spelers hun vaardigheden vaker gebruiken. Op genezers kunnen ze hierdoor buff-velden neerleggen en vaker genezingen weggooien, wat van vitaal belang is in sommige moeilijke gevechten.

Xenoblade Chronicles 3 is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Geef een antwoord