Adopt Me is een spel dat nooit verveelt met eindeloze schattige huisdieren die je kunt opvoeden en verkopen tegen een hogere waarde. De frequente updates voegen unieke sets huisdieren toe die, als ze worden gemist, moeilijk te verkrijgen zijn, tenzij je handelt met andere spelers. De Japan Egg in Adopt Me-update bracht allerlei diersoorten voort die prachtig waren om naar te kijken. Dugong is een van die dieren die bij de update zijn geleverd en is op zich een behoorlijk waardevol huisdier. Als je van plan bent om het te kopen en elk detail wilt weten, hebben we ze allemaal samengebracht in dit artikel, inclusief de waarde en zeldzaamheid ervan. Lees het artikel verder om meer te weten te komen over de waarde en zeldzaamheid van Adopt Me and Dugong in het spel.

Adopt Me is verreweg het meest verslavende simulatiespel voor huisdieren van Roblox met miljoenen actieve spelers die het regelmatig spelen. Zowel kinderen als volwassenen vinden het leuk om huisdieren te verzamelen en te ruilen, en de jacht op zeldzame en legendarische huisdieren houdt nooit op. De game biedt ook meerdere manieren waarop je het huisdier dat je wilt hebben in handen kunt krijgen, zoals het ruilen of uitbroeden van eieren. De verscheidenheid aan eieren is een ander opvallend kenmerk dat velen leuk vinden. Eieren zoals Woodland, Mythic en het Japanse ei waar Dugong zijn debuut maakte, zijn enkele van de unieke. Laten we zonder meer ingaan op de waarde en zeldzaamheid van het huisdier in het spel.

Dugong huisdier waarde en zeldzaamheid in Adopt Me.

De Doejong is een veelvoorkomend huisdier dat zijn intrede heeft gedaan in de Japan Egg-update en kan worden verkregen door het Japanse ei uit te broeden. Als je het niet kunt krijgen, is handelen een ander alternatief waar je voor kunt kiezen als het gaat om het hebben van dit huisdier. Het uiterlijk is heel schattig met een bruingrijs lichaam samen met een lichtere kleur snuit en onderbuik. Het heeft twee andere varianten – Neon Dugong en Mega Neon Dugong die moeilijk te verkrijgen zijn in het spel. Nou, als je dit huisdier via de handel wilt krijgen, moet je de waarde ervan kennen. Dus lees verder.

Items/Huisdieren die kunnen worden geruild voor Dugong

Als je een Dugong-huisdier in Adopt Me wilt, maar niet weet welke items/huisdieren je moet ruilen die een gelijke waarde hebben, hebben we ze hieronder vermeld.

1) Pepermuntschijf
2) IJsrammelaar
3) Bever
4) Stegosaurus-speelgoed
5) Lint 1e plaats
6) Gebarsten ei
7) Groot geschenk
8) Hondenriem
9) Tandemfiets
10) Paddenstoelvriendknuffel
11) Propeller
12) Boemerangworp Speelgoed
13) Muislijn
14) Ankerballon
15) Wortelvriend Knuffel
16) Shuttle Pogo
17) Konijn
18) Victoriaanse kraag
19) Houten zeis voor Halloween
20) Middeleeuwse grapple

Dit besluit het artikel over Dugong in Adopt Me huisdierwaarde en zeldzaamheid. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Adopt Me-nieuws, huisdieren en meer op Volsiz.

Geef een antwoord