Sado Mole is een heel schattig huisdier dat Adopt Me heeft voortgebracht in de Japan Egg-update, samen met verschillende andere dieren. Fans van de game kunnen geen genoeg krijgen van nieuwe dieren die elke keer als er een nieuwe update binnenkomt, worden vrijgegeven. De Japan Egg-update is geen uitzondering en Sado Mole is het huisdier dat ieders oog heeft. Als je nieuwsgierig bent naar het huisdier en het wilt hebben, hebben we alle informatie verzameld die je nodig hebt. Ga door met het lezen van het artikel om elk detail over Sado Mole en zijn waarde en zeldzaamheid te kennen in Adopt Me.

Adopt Me is de meest speelbare game van Roblox die een goede tijd biedt voor dierenliefhebbers en de regelmatige update houdt de game verfrissend. Afhankelijk van het huisdier en de zeldzaamheid kunnen ze voor hogere bedragen worden verkocht. Fans die huisdieren verzamelen, kunnen lucratieve bedragen gooien om het huisdier dat ze missen te krijgen. Adopt Me geeft allerlei soorten huisdieren vrij die variëren van gewone, ongewone, zeldzame, ongewone en legendarische, terwijl de laatste twee categorieën extreem moeilijk te krijgen zijn. De community van het spel houdt ervan om op de hoogte te blijven van de nieuwe soorten huisdieren die ze zullen krijgen. Sado Mole is een van de spraakmakende huisdieren waarover we details zullen delen. Bekijk zonder verder oponthoud Sado Mole’s huisdierwaarde en zeldzaamheid.

Sado Mole huisdierwaarde en zeldzaamheid in Adopt Me

Sado Mole is een normaal huisdier in Adopt Me dat is ontstaan ​​uit de Japanse eierupdate. Net als Dugong kan het ook worden verkregen door een Japans ei uit te broeden of door te handelen. De kenmerken van Sado Mole zijn gemakkelijk te onderscheiden met een rond grijs lichaam, vier roze voeten en gitzwarte ogen. Net als elk ander huisdier in het spel, heeft het ook twee varianten, zoals normaal Neon en Mega Neon. Beide varianten van het huisdier kunnen een uitdaging zijn bij het verkrijgen in vergelijking met een gewone. Wat betreft de waarde van Sado Mole, deze is gelijk aan Carrot Friend Plushie.

Items/huisdieren die je kunt ruilen voor Sado Mole zijn als volgt:

Als je Sado Mole niet kunt krijgen door het Japanse ei uit te broeden, kun je ruilen met andere spelers om het huisdier te krijgen. Het hebben van een item van gelijke waarde garandeert meer succes bij het verkrijgen van Sado Mole. Bekijk hieronder de lijst met items en huisdieren die van gelijke waarde zijn voor Sado Mole.

1) Sneeuwpoema
2) Konijn
3) Pepermuntschijf
4) Boomerang-werpspeelgoed
5) Doejong
6) Standaard rolschaatsen
7) Visserslamp
8) Snoepgoed-kauwspeelgoed
9) Stegosaurus-werpspeelgoed
10) Eenhoornrammelaar
11) Stegosaurus-pruik
12 ) Toverstaf Grappling Hook
13) Paddenstoelvriend Knuffel
14) Propeller
15) Vlinderrolschaatsen
16) Inktvisrammelaar
17) Pelikaanwandelwagen
18) Standaard Eenwieler
19) IJsrammelaar
20) Goudstaaf

Dit besluit het artikel over Adopt Me Sado Mole huisdierwaarde en zeldzaamheid. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Adopt Me pets, nieuws en meer op Volsiz.

Geef een antwoord